PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : msn kurtarmayı bılen varmı

Beyond Heaven
02/09/2004, 14:58
ya benım msnımı caldılar gerı almayı bılen varmı...varsa cok senıvırım yardın edın bana

mehmett
05/09/2004, 14:34
gizli sorunuzu deneyin
support@hotmail.com sanırım
mail bilgilerinizi gönderirseniz belki olur.ama kesin bir yöntem değil

Cekici
05/09/2004, 19:36
biraz daha dikkatli olalım lütfen sitenin birinde msn giriş penceresinin aynısı çıkıyor sen bağlantın koptu sanıp tekrar giriyorsun aslında yalan senini kullanıcı adını ve şifreni aldılar bile aslında almadılar kendi elinle verdin aynısı bana oldu ve yazmadım gitmedi bişii alman zor geri veririse bilmem ama tekrar gelirse kullanma.

H4x0r
08/09/2004, 14:32
kardes cok gec.
Eger msn i kaptılarsa gizli sorunu da mutlaka deistirmislerdir.Onu calan hic kimse deistirmicek kadar salak deildir.
neese eski 3 sifreni hotmail'e atarsan hotmail sana geri verir ama maili unuttum.

Grafik
08/09/2004, 14:57
Microsoft'un butür olaylar için 3 farklı yenileme hizmeti var.

1 Ücretli bir Microsoft aboneliğiniz varsa, faturalama bilgilerinizi doğrulayın.
2 Parolanızı hatırlamıyorsanız yenisini oluşturun.
3 Profil bilgilerinizi doğrulayın

paralı kullanıcı değilsen ve gizli sorun hırsız tarafından değiştirilmişse 2 seçenek senin için bitiyor ancak bir seçenek daha var ve en sağlamı...

hotmail hesabını ilk açtığında seni indexliyor.. ilerde tüm profil bilgilerini değiştirsende ilk kayıt bilgilerin saklanıyor bu güzel bir güvenlik önlemi.. çünkü şuan muhtemelen hırsız şifrelerini ve ve profil bilgilerini değiştirdi ilk kayıt profilini ve şifrelerini ayrıca o şifreyle enson login olduğun tarihi microsofta iletirsen adresini geri veriyorlar ancan ingilizce yazman gerekiyor çünkü bu konuda türkçe servis yok..

burdan başala => https://www.microsoft.com/technet/security/contact.mspx

bunu dikkate al
"Not: Müşteri Destek temsilcileri e-posta ile parolanızı sıfırlamanıza yardım edemez. Parolanızı sunduğumuz otomatik yöntemi kullanarak sıfırlamayı deneyebilirsiniz."

ve yazında bu servisin hırsız tarafından kapatıldığını belirt.

:super: