Tam Sürümünü Görmek İçin : hala internete gprs le giren varmI?
arkad$lar.. en uygunu hangisi firma olarka telsim için sabit ücret uygulaması hız ve alternatifleri vs.. hakkında bilgisi olan varmI?..
Buyurun beni mi arıyorsunuz.. :P
Turkcell kullanıyorum.. hız iyidir, kapsama alanı filan da telsim den daha iyi, ama fiyat dersen tuzlu.. telsim kullandım aylık standar 5 milyon filandı ama ucuz etin yahmisi olayı... heryerde GPRS e giremiyorsun.. çeken yerlerdede herzaman hatlar müssait olmuyor.. aria filan kullanmadım ama kullananların dediklerine göre onlarda iyi değillermiş.. ama şimdiye kaldar belki geliştirmişlerdir baz istasyonlarını..
Saygılar..
Ne demek...!
Telsimin aylık 5 milyon sabit ücretli gprs aboneliği çok önce son buldu.
Artık kullandığın kadar ödüyorsun.
Ve pek iyi değil..
şu anda avea hatlı kullanıyoeum gprs hızı çok iyi 100 kb lık dosyayı 10 sn de indiriyor ücrette kb tı 1000 lira
valla şuan sanırım yok telsim bu hizmeti kaldır. sanırım başkada veren yok sanırm bedava yok paralıda normal hatlardanda daha pahalıya... geliyor o yüzden kimseyade tavsiye etmem..
DotNetKid
06/10/2004, 02:17
100 kb yi 10 sn de mi hocam naptın sen yaa. bu saniyede 10 KB eder ki normal Pc de 56 K baglantı ile bile indirilmez bildigim kadarıyla GPRS in max baglantı hızı 43.2 K nasıl oluyor?
Turkcell kullanıyorum.. 128kbps ile bağlandı uyarısı veriyor.. Opera brovserda baktığımda sayfaları ortalama 3.4 ile 6 KB/s hızında açıyor..
128 ADSL ile 14kb/s ile indirdiğim veriyi, Turkcell GPRS 4.5kb/s civarında indiriyor... ,
GPRS hızı saat 23:00 den sonra daha iyi oluyor.. heralde baz istasyonlarının trafiğinin azalmasındandır..
Forum Yazılımı : vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.