Tam Sürümünü Görmek İçin : W2k,WinXP ve WinMe birgun anlasmaya karar vermisler ama...
:)3bilgisyarlik bir ag
1)Windows2000 Server(NTFS)
2)windows XP (FAt32)
3)windows ME(FAT32)
sistem soyle XPde 2etherner var digerleri ona baglaniyorlar ag yapimiz boyle yani hubsiz(fazla paramiz olmadigi icin:))
ortadaki makine XP ,sistemde herhangi bir sorun yok hepsi nete b aglanabiliyor,birbirlerini gorebiliyor(?) tek sorun WinMe ninW2K yi ag komsusu olarak gorebilmesi fakat erisim yapamaması ,erisim yaparken parola istiyore parolayi dogru giriyoruz ama kabul etmiyor?
burdaki sorun sanirim WinME nin NTFS okuamamasi,3.Parti bir program olmadan bir cozumu var mı bunun?
Ben olmass diyom bana inanmıyooo :(
Biri söylesin şuna olmayacağını, tabii nasıl oalcağını söylerse daha iyi olur (arada yanılmak iyi gelir adama)
anlaşamamışlar :)
yok abi sorun parola olayı deil sorun erişim haklaır..
winme nin erisimyapacagı dızınler icin w2k da winmeye erisim ver..
benım sırkette w98, w2k , winmeler bole..
w2kda hepsi icin userlarvar ve erisim gereken dizinler icin ozel erısım tanımlıyorum
WinME-den win2k Server-e baglanırken w2k Serverdeki Administrator kullanıcı ismi ile bağlanıp denediğindedemi görmüyordu?
peki desktop ini sevdigimin XP si nasil erisiyor FAT oldufu halde,demekki XP ye ozel hak vermis M$:)
yaw bunun FAT-le NTFS-le ne alakası var
Protokol denen şey var ortalıkta...
mesela Cin Ali ile Mehmet Ali bir protokol imzaliyor. sen benim topraklarda bende senin topraklarda gezinebilim diyolar birbirine.
kısaca TCP/IP veya herneyse o protokol işte.
bu arada XP-den nefret ediyorum
Huzeyfe sen sakami ediyon?
Cep telefonun ile linux makinadaki bir wap sitesine baglanabilmen demek, cep telefonunun ext2 destekledigi anlaminami geliyor?
Ya da windows 98 den sadece win makinalarimi ftp edebiliyon?
Samba ntfs fat vs destegimi sunuyor?
Bu kadar yeter :)
Yukarida p4r4h4t arkadasin dedigi gibi , administrator sifresi ile baglanirsin, eger, w2k daki paylasimim isminin sonundaki $ issaretini kaldirirsan, adminsitrator olmadan da baglanirsin...
sanırımben derdimi anlatamadim?dediginiz seyleri zaten denedimde olmadigi icinburaya geldim,ayriyeten win2000 de ,winme nin logon oldugu isimle aynı yuseri actım aynı parolayı verdim,haklarınııda Admin yaptim yine polmadi,ayriyeten anlamadigimi bir soru da XP nin nasıl sorunsuzca baglanabilmesi,
Bu durumda, Service Pack 2.34343435667 yuklemen gerekiyor, zaten gidip technet netiki QA:1232554452721152 i okursan durumun, Windows 2000 auth service kodlanmasi sirasinda, pizzaci cocugun, sebzeli yerine kiymali pizza getirmesine sinirlenen coder in bu hataya neden oldugunu anlayacan...
Pizzaci cocuk icin Service Pack Henuz Cikmadi
:Pp
:hiohahoha :4:
SP3 yuklu oldugu halde bu sorun var ama:(
aykutkalem
01/11/2004, 06:49
sorunun çok basit xp makinaya erişemiyorsan eğer xp de bir tane admin kullanici aç be 98 kullanıcı adı olarak onu yazıpta sisteme login ol bak sorunun nasıl çözüşüyor aynısı win 2000 içinde geçerli
IcenGuard
01/11/2004, 07:57
username soruyordimi?
/server/share olarak dene
teddmcload
01/11/2004, 09:28
winME'nin kullanıcı adı ve şifresi ile W2k'da bir user accunt açın. olacaktır.
daha önce başıma gelmişti ve bu şekilde çözmüştüm.
http://forum.ceviz.net/showthread.php?t=6514&highlight=win2000
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.