Tam Sürümünü Görmek İçin : Hey bugün Cumhuriyet bayramı !
Herkese herşeye karşı muhalif bir tavrım olsada bugün ıcımdekı kıpırtıları ınkar edemıycem sanırım.. Bu gun Cumhuriyet bayramı!Insan neseyle dolmasada gururlanıyor dogrusu.. 79. yılı devırmısız..
Kımbılır onumuzdekı 79 yıl nelere gebe.. Cıkacakmıyız batacakmıyız en cok merak ettıgım bu... Inanılmaz(!) ınsanlarız cunku hersey olasılık dahılınde :)
Şimdi bu konu üzerinde çok şey söylenir.. :) 79 olmuş da nolmuş.. 79 yaşına geldik, adam olamadık.. Avrupa, ABD, savaş, vs... Mesele çok..
Ama hiç birine girmeden, sadece Bayramını Kutlu olsun diyeyim. Ecdadımızın bizlere bıraktığı emanetin değerini anlamak ve korumak dileğiyle..
Herkesin bayramı kutlu olsun.
Valla geçen 30 Ağustosta açtığım topice tek mesaj yazılmamıştı ama bunu açan olmuş en azından, sanki eski bayramlar daha bir bayramdı. Neyse bende dağıtmadan bayramınızı kutlayayım ;)
bugün 29 ekim
yaşasın cumhuriyetim
ben annemi çok özledim
gel bize bazı bazı
dam üstünde saksağan
vur beline kazmayı
ötsün Allah deyu deyu
arkadaşlar kusura bakmayın 29 ekimde çalışan birisinden daha iyi bir şiir beklenemez zaten
norda_krepusko
29/10/2002, 13:14
calismak eyidir, dediler bizede :) boylece bayram seyran dinlemeden bizde calisiyoz...
Highlander
29/10/2002, 13:17
Bende herkesim bayramini kutlarim.
Bayramsa herkesin bayramı
kutlu, mutlu, umutlu olsun!....
Kurtulus savasini bilmeden Cumhuriyeti kutlamanin bir anlami yoktu benim icin. Hatta; "bana ne yaa Cumhuriyet kurulmussa" diyordum bir zamanlar.
Ancak Kurtulus Savasini yasayan insanlarin anlattiklari anilarini okudugumda gercekten cok etkilendim ve Cumhuriyetin neden gerekli oldugunu anladim.
Cumhuriyeti anlayan herkesin bayrami kutlu olsun... (biraz gec te olsa) :)
Orjinal mesajı gönderen HunTER
Kımbılır onumuzdekı 79 yıl nelere gebe.. Cıkacakmıyız batacakmıyız en cok merak ettıgım bu... Inanılmaz(!) ınsanlarız cunku hersey olasılık dahılınde :)
Dunya var oldukca Turkiyeye bisey olmaz merak etmeyin de, onumuzde 79 yil varmi orasi tartisilir..
Dunya dogal kaynaklari hizla tukeniyor.
Petrol rezervleri azaliyor
Kusursuz donguyu saglayan canlilarin nesli tukeniyor.
Hergun gida yoklugu ceken, yani "ac" insanlarin sayisi artiyor.
Insan nufusu hizla artiyor.
Hergun ormanlarin bir bolumu yok oluyor. Dolayisi ile insanin ihtiyaci olan oksijen icin oksijen>karbon diyoksit donugusu kuran agaclar azaliyor.
Vb. vb. vb...
Umarim bunlar dunyanin sonunu getirecek kadar etki yapmazda nice 79 yil deviririz gelecek nesillerle.
*Cumhuriyet bayraminiz kutlu olsun.
turk yıldızlarına helal olsun
Bir yildiz gordum sanki :D :D
Nice 29 Ekimlere...
gakkoramo
09/08/2004, 12:58
Herkese herşeye karşı muhalif bir tavrım olsada bugün ıcımdekı kıpırtıları ınkar edemıycem sanırım.. Bu gun Cumhuriyet bayramı!Insan neseyle dolmasada gururlanıyor dogrusu.. 79. yılı devırmısız..
kimbilir onümüzdeki 79 yıl nelere gebe!
Mingitau
09/08/2004, 13:32
Mesela 1.5 yıl sonra bu konuya tekrar mesaj atıldı
Zerzevat Adam
09/08/2004, 13:35
@gakkoramo; İyi misin? Köşede eczane var istersen uğrayalım...
Nerden aradında buldun. be mübarek. :hey:
araştırmacı bi gençlik ne güzel yaw....:)
gakkoramo
10/08/2004, 00:57
abi eski konuları bulup devam etmek güzel bi şey hem geçmişe köprü kurmuş oluyoz ayrıca insanlar 2 yıl önce ne söylediğine dönüp bi bakmalı bence!
Zerzevat Adam
10/08/2004, 02:02
Tamam fakat bunu 29 Ekim'de yapabilirdin en azından...
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.