Tam Sürümünü Görmek İçin : fobileriniz var mı?
şahin abinin örümcek ten korktuğunu öğrendik başka değişik fobileri olan var mı?
şahin abi kişisel bilgilere hobileriniz koymuş ama fobileriniz?
ben yüksekten korkuyorum şöyle üçüncü kattan bile bakamam aşağıya
norda_krepusko
29/10/2002, 10:24
kelebeklerden ve internetten cok korkarim.
bir köpeklerdenden
bir de "yemre"den
<konu_disi>
Bu ne yaa art atda yazacağımız mesajlardan 30 dk beklememmiz gerekiyormuş dedi bana :confused:
</konu_disi>
BERK dikkatli ol benden ne fobin olcek senin...
benim kime zararım olmuş bu güne dek gerçi sana olucak sende quake 3 arena alıcam e nede olsa artık 32 mb ekran kartım ve 27.4 harddiskim var yani....
tek korkun bu olsun....
bu arada benim fobim:
BERK , denar bide bisiklet
Highlander
29/10/2002, 13:13
cin peri masallarindan acaip korkarim :D
Orjinal mesajı gönderen yemre
BERK dikkatli ol benden ne fobin olcek senin...
benim kime zararım olmuş bu güne dek gerçi sana olucak sende quake 3 arena alıcam e nede olsa artık 32 mb ekran kartım ve 27.4 harddiskim var yani....
tek korkun bu olsun....
bu arada benim fobim:
BERK , denar bide bisiklet
Oh olum götür, götür malı bakalım,
biz sürenelim HD HD diye sen hem HD al hemde Ekran Kartı :)
CDRWyi alayım ondan sonra çekerim sana bir de uygun bir fiyata :D :p
yemre o ne fobilerde sanki benim adım var....
ben naptım ki sana...
bide BERK bu BERKi iyice merak etmeye başladım tanıştır bizi bi ara
sanırım senin BERK le tanışman imkansız gibi bişiy sizi bi araya getirmek çok zor BERK çok meşgul birisidir günleri saatleri tutturamayız...
Orjinal mesajı gönderen denar
bide BERK bu BERKi iyice merak etmeye başladım tanıştır bizi bi ara
Yok öyle merak edilecek tarafım bi "adam" işte, iki gözlü, iki kulaklı, bir burunlu , bir de bir kalpli demek isterdim ama arkadaşlar bana kalpsiz der :p
Ha buarada aklım içinde iyi şeyler söylemes yemre, neden acaba? :confused:
bence BERK müthiş zeki akıllı ve başarılıdır...
ceviz.net in en iyi asp ve . net çilerinden dir....
müthiş iyi yüreklidir...
7 seneyi geçti tanışalı beni hiç ekmedi...(ben onu çok ektim ama o beni hiç ekmedi...)seni ektiğim için üzgünüm BERK
beni affet
Orjinal mesajı gönderen yemre
bence BERK müthiş zeki akıllı ve başarılıdır...
ceviz.net in en iyi asp ve . net çilerinden dir....
müthiş iyi yüreklidir...
7 seneyi geçti tanışalı beni hiç ekmedi...(ben onu çok ektim ama o beni hiç ekmedi...)seni ektiğim için üzgünüm BERK
beni affet
olum sana MSNde de deim ne istiyorsan açık açık söyle, gerek yok bu kaar lafa :)
Quake mi istiyordun tamam çekeriz bak bu kadar laftan sonra para falan da almam :p
Örümcek fobisi bendede var :D Bu avatar ile fobimin üzerine gidip yenmeye çalışıyorum :)
Tekrar etmis olacagim ama, bu baslik altinda soylememistim bunu;
------
En buyuk fobim her gunumun ayni gecmesi. Hani dejavu derler ya. Tabi kastettigim olay hayatin monotonlasmasidir (dejavu degil). Umarim birgun kendimi o sekilde gormem ve buraya yazdiklarimi da hatirlamam... Dusunmesi bile kotu cunku...
------
Benim yükseklik fobim vardı..
F-16'ya bir kez bindim. Sonra pilot olmaya karar verdim. Çok uğraştım ama ne yazıkki gözümde doğuştan var olan bir problemden dolayı G almamam gerekiyormuş bu yüzden pilot olamadım...
Şimdi yüksekleri çok seviyorum...
Bu arada örümcekleri de çok severim eskiden 2 tane örümceğim vardı.. Birinin adı Tango öteki ise Cash'ti.. Bi ara tatile gittik döndüğümde ikiside rahmete kavuşmuştu.. :s006:
İki defa yılan öldürdüm :kihkih: ama sevmediğimden değil. Bir defasında piknik yapıyorduk. Yılan kardeş de askeri güvenlik bölgesi olan bizim piknik arazimize girdiği için savunma komutanı olan şahsım tarafından iki taşla saf dışı edildi.. :kuul:
Hmm.. En önemlisini unuttum. Bende fecii bir asansör fobisi vardır. Bu fobi yüzünden 36 kat çıktığımı hatırlıyorum... :1:
Sevgiyle,
Bu yazdıklarının hepsi şaka değil mi elion? :p
Ne yazık ki hepsi doğru.. :D
Hamamböceklerinden nefret ederim :mad:
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.