PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : fobileriniz var mı?

yemre
29/10/2002, 09:10
şahin abinin örümcek ten korktuğunu öğrendik başka değişik fobileri olan var mı?

şahin abi kişisel bilgilere hobileriniz koymuş ama fobileriniz?

denar
29/10/2002, 09:22
ben yüksekten korkuyorum şöyle üçüncü kattan bile bakamam aşağıya

norda_krepusko
29/10/2002, 10:24
kelebeklerden ve internetten cok korkarim.

BERK
29/10/2002, 10:40
bir köpeklerdenden
bir de "yemre"den

<konu_disi>
Bu ne yaa art atda yazacağımız mesajlardan 30 dk beklememmiz gerekiyormuş dedi bana :confused:
</konu_disi>

yemre
29/10/2002, 13:01
BERK dikkatli ol benden ne fobin olcek senin...

benim kime zararım olmuş bu güne dek gerçi sana olucak sende quake 3 arena alıcam e nede olsa artık 32 mb ekran kartım ve 27.4 harddiskim var yani....

tek korkun bu olsun....

bu arada benim fobim:

BERK , denar bide bisiklet

Highlander
29/10/2002, 13:13
cin peri masallarindan acaip korkarim :D

BERK
29/10/2002, 13:26
Orjinal mesajı gönderen yemre
BERK dikkatli ol benden ne fobin olcek senin...

benim kime zararım olmuş bu güne dek gerçi sana olucak sende quake 3 arena alıcam e nede olsa artık 32 mb ekran kartım ve 27.4 harddiskim var yani....

tek korkun bu olsun....

bu arada benim fobim:

BERK , denar bide bisiklet

Oh olum götür, götür malı bakalım,
biz sürenelim HD HD diye sen hem HD al hemde Ekran Kartı :)
CDRWyi alayım ondan sonra çekerim sana bir de uygun bir fiyata :D :p

denar
29/10/2002, 13:31
yemre o ne fobilerde sanki benim adım var....
ben naptım ki sana...

bide BERK bu BERKi iyice merak etmeye başladım tanıştır bizi bi ara

yemre
29/10/2002, 13:35
sanırım senin BERK le tanışman imkansız gibi bişiy sizi bi araya getirmek çok zor BERK çok meşgul birisidir günleri saatleri tutturamayız...

BERK
29/10/2002, 13:37
Orjinal mesajı gönderen denar
bide BERK bu BERKi iyice merak etmeye başladım tanıştır bizi bi ara

Yok öyle merak edilecek tarafım bi "adam" işte, iki gözlü, iki kulaklı, bir burunlu , bir de bir kalpli demek isterdim ama arkadaşlar bana kalpsiz der :p

Ha buarada aklım içinde iyi şeyler söylemes yemre, neden acaba? :confused:

yemre
29/10/2002, 13:41
bence BERK müthiş zeki akıllı ve başarılıdır...

ceviz.net in en iyi asp ve . net çilerinden dir....

müthiş iyi yüreklidir...

7 seneyi geçti tanışalı beni hiç ekmedi...(ben onu çok ektim ama o beni hiç ekmedi...)seni ektiğim için üzgünüm BERK

beni affet

BERK
29/10/2002, 13:47
Orjinal mesajı gönderen yemre
bence BERK müthiş zeki akıllı ve başarılıdır...

ceviz.net in en iyi asp ve . net çilerinden dir....

müthiş iyi yüreklidir...

7 seneyi geçti tanışalı beni hiç ekmedi...(ben onu çok ektim ama o beni hiç ekmedi...)seni ektiğim için üzgünüm BERK

beni affet

olum sana MSNde de deim ne istiyorsan açık açık söyle, gerek yok bu kaar lafa :)

Quake mi istiyordun tamam çekeriz bak bu kadar laftan sonra para falan da almam :p

spider
29/10/2002, 14:43
Örümcek fobisi bendede var :D Bu avatar ile fobimin üzerine gidip yenmeye çalışıyorum :)

BoraN
30/10/2002, 01:35
Tekrar etmis olacagim ama, bu baslik altinda soylememistim bunu;

------
En buyuk fobim her gunumun ayni gecmesi. Hani dejavu derler ya. Tabi kastettigim olay hayatin monotonlasmasidir (dejavu degil). Umarim birgun kendimi o sekilde gormem ve buraya yazdiklarimi da hatirlamam... Dusunmesi bile kotu cunku...
------

EAN
01/11/2002, 15:50
Benim yükseklik fobim vardı..

F-16'ya bir kez bindim. Sonra pilot olmaya karar verdim. Çok uğraştım ama ne yazıkki gözümde doğuştan var olan bir problemden dolayı G almamam gerekiyormuş bu yüzden pilot olamadım...

Şimdi yüksekleri çok seviyorum...

Bu arada örümcekleri de çok severim eskiden 2 tane örümceğim vardı.. Birinin adı Tango öteki ise Cash'ti.. Bi ara tatile gittik döndüğümde ikiside rahmete kavuşmuştu.. :s006:

İki defa yılan öldürdüm :kihkih: ama sevmediğimden değil. Bir defasında piknik yapıyorduk. Yılan kardeş de askeri güvenlik bölgesi olan bizim piknik arazimize girdiği için savunma komutanı olan şahsım tarafından iki taşla saf dışı edildi.. :kuul:

Hmm.. En önemlisini unuttum. Bende fecii bir asansör fobisi vardır. Bu fobi yüzünden 36 kat çıktığımı hatırlıyorum... :1:

Sevgiyle,

Sahin
01/11/2002, 15:53
Bu yazdıklarının hepsi şaka değil mi elion? :p

EAN
01/11/2002, 16:01
Ne yazık ki hepsi doğru.. :D

Eylem
08/11/2002, 22:48
Hamamböceklerinden nefret ederim :mad: