PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Hheellllppppppppppp

baskuda
07/08/2004, 17:07
Bİlgİsayarimda Win Xp We Offİce Xp YÜklÜ Offİce De Herhangİ Bİr Programi AÇinca Mesela World Dİyelİm "mİcrosoft World Bİr Sorunla KarŞilaŞti We Kapatilmasi Gerek" Dİye Bİr Pencere Çikiyor Ayrica Wİndows Sp1 De Update Edemİyor Update Ederken "bu ÜrÜn Lİsanssiz" Dİyerek Updateyİ Kesİyor Bu Sorunlari Bİlgİsayari Formatlamadan Nasil ÇÖze Bİlİrİm Yada Formatlarsam Ne Yapmam Gerekİr

SATAN
07/08/2004, 17:25
SP1 i yüklerken internet bağlantın varsa kesip bağlantı yokken tekrar yüklemeyi dene..

Sadece sorunu Word de yapıyorsa Office CD sini yi tak word ü seçerek "Repair" diyerek düzeltmesini sağlıyabilirsin. olmazsa office yi kaldır baştan yüklemeyi dene..
format atmaktan iyidir..

saygılar..

Cekici
07/08/2004, 17:46
size bir örnek vererek konuyu biraz açayım aynı sorun bende de var ilk olarak turkcell akıllı mesaj programı varken hata nüksetmeye başladı bu programı kaldırdığımızda sorunun düzeldiğini görmüş olduk..
2. tecrübemi 1 saat önce yaşadım aynı sorun başka bir makinada cıkmaya başladı 2.5 - 3 saatlik bir uğraştan sonra çakışmanın spoolsv.exe den kaynaklandığını tespit etmiş bulunuyorum şimdi sizin sorununuza gelelim bu sorun ortaya çıkmadan önce neler yüklüydü ve hangi programları kurduktan sonra sorun çıkardı bunları bulursan gerisini halledersin

andon
03/09/2004, 23:49
bi kere xp serialını değiştirmen gerekli sp1 kuramıyorsan xpnin düzgün çalışmasını bekleme sp1 kur die kritik güncellemelerini yap sonra ofisi açmayı dene
aynı hatayı veriyosa kaldır tekrar kur yine olzsa format at sistemi kurarken
4X7WM-GTH3D-DWVCV-H382J-HPMRD serialla kur bi daha dene bakalım yoksa donanımdır ama sanmıyorum

sonhaberci
04/10/2004, 23:20
arkadaşım kullandığın kaçak şifreli bir xp işletim ve office ise doğaldır.

wooodini
05/10/2004, 16:35
Kullandığın xp nin şifresi microsft un kara listesine girmiş. BUnun için bi daa bilgisayarı kurarken yeni bir xp şifresi kullanmayı denersen sorun çözülmüş olur. Office gelince office cd sini tak oradan repaire bas büyük bir ihtimalle sorun çözülür....

CodeMania
13/10/2004, 13:25
FC.... ile başlayan Xp keylerine Services pack yüklenemez
Format atmadan cd key değiştirilemezmi ? ee tabi değiştirilr ama dikkat etmek lazım
regedit
hkey_local_machine>software>microsoft>windows nt>currentversion>wpaavents>OOBETimer
onun icindeki değeri siliyosun kendisni diil
başlat çalıştır > oobe/msoobe /a
yeni cd key gir ama bu defa FC... ile başlamayan bi cd key.

CodeMania
13/10/2004, 13:27
Ve bu arada services pack kurlduktan sonra hala office hata vermeye devam ederse tamamen kaldırıp yendien kur

oak
15/10/2004, 15:36
Serial değiştirmek için format atmak şart değil
aşağıdaki komutu çalıştır komutuna yazıp çalıştırırsanız makinanıza format atmadan seri nonuzu değiştire bilirsiniz.
%systemroot%\system32\oobe\msoobe.exe /a

zerezek
16/10/2004, 09:52
ilaveten sp2 kurmani tavsiye ederim . microsoft sp2 yi kacak kullanicilar dahi kurabilsin diye hicbir guvenlik koymadi amac duzgun calisan systemler. Biran once sp2 kur derim. hatta microsoft evine kadar gonderiyor bu sp2 cd sini ben bugune kadar 3 tane aldim uyesi oldugum bir forum da vermistim linki ordada baya alan oldu Turkiyede ki arkadaslardan bir sorun cikmamis, cikmaz da zaten zaten Avrupaya falan gonderilen sp2 cd lerinde bunu copy edip arkadaslariniza verebilirsiniz yaziyormus.
uzatmadan adresi veriyorum isteyen alsin bedava.
http://www.microsoft.com/windowsxp/downloads/updates/sp2/cdorder/en_us/default.mspx
burdan ulkenizi ve hangi dil de xp kullandiginizi secip adres bilginizi verin 2 haftayla en gec 4 hafta arasi cd elinizde.
-------------------------
ayrica bozulmus oldugunu dusunuyorsan system ya da dll dosyalarinin su komutu kullanmani tavsiye ederim.

calistir a
sfc /scannow
(xp cd n in cd rom da olmasinda fayda var bu islemi yapiyorken)