PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : ofis 2003 pro ile winxp home Belesı ?

Cekici
07/08/2004, 12:54
arkadaşlar laptopta ki bu hatayı düzeltemedim gitti, zırt bırt bu hatayı alıyorum ve word ve excel i kapatıyor anlamadım gitti ofisi kaldırıyorum baştan kuruyorum bir süre düzgün çalışıyor ama sonra yine sapıtıyor ve müdürle başım belada acil olarak yardıma ihtiyacım var yoksa beni öldürecek ona göre ha bu arada makinada pc anyware var ve sorunun bundan kaynaklandığıda sanılıyor çünkü elimde aynı sisteme sahip 4 laptop var sadece hata bunda var ve sadece pc anyware bunda var please please help meeeee!!! :aglama:

muharrem_tac
07/08/2004, 13:14
Office 2003 SP 1 ' i yüklemeyi deneyebilirsiniz .

teddmcload
07/08/2004, 13:23
pcanywhere den kaynaklanacağınız sanmam

office ile xp nin dili aynı mı?

muharrem_tac
07/08/2004, 13:24
Yahu Türkçe için çıkmamış galiba daha . Fakat bir güncelleştirme yapılabilir .

Cekici
07/08/2004, 13:42
arkadaşlar şimdi ofis için güncelleme bulamadı ve bende windowsun 20Mb değerindeki güncellemelerini indiriyorum bakalım ne olacak win xp tr - ofis 2003 tr pc anywhere ing dir

Cekici
07/08/2004, 16:12
arkadaşlar şimdi makinada spoolsv.exe diye bişey var bunu kapatınca sorunsuz çalışıyor ama makinayı kapatıp açınca yada pc anywhere i açınca spoolsv.exe görev yönrticisine tekrar geliyor ve word dosyasını kapatıyor şimdi ven onu sildim ama tekrar doğuyor kaynağınıda silemiyorum pcanywhere hayati önem taşıyor onun için diyorum bir tane bunun için kapat.bat dosyası yazıyım diyorum kullanıcı wordu kullanaacağı zaman tıklasın oda exeyi kapatsın ben bunu düşünüyorum ama bir tane bat dosyaswı ile böyle bir dosya yazıla bilinirmi yazılırsa nasıl bişii olması lazım eğer yazılmıyorsa son kullanıcının işini kolaylaştıran nasıl bir şey yapmalıyım yardımcı olan herkese çok teşekkürle ediyorm hepinize kolay gelsin diyorum.....