Tam Sürümünü Görmek İçin : Limitsiz domain,Limitsiz Mail "ttwebhost" kullanan varmı.?
omerosmanoglu
07/08/2004, 11:08
http://www.ttwebhost.com/draft/resellers.php
sınırsız ve limitsiz kelimeleri oldum olası pek hoşuma gitmez hosting konusunda.
bağıra bağıra anlatıyoruz sınırsız diye bi host bandwith yok abi sınırsız hard disk üretilince çıkar böle bi sistem anca ki örneklersek turkticaretten bir arkadaş vakti zamanında gider ve sınırsız hosting alır erşey sınırsız diye konusulur parası ödenir arkadaş azimle upload yapar mp3 exe vs. yasak dosyalar haric herşeyi atar ve sanırım 1 - 1.2 gb ı doldurur ondan sonra atamamaya başlar mail atar sorun yok denir telefon eder neden atamıyorum de müşteri hizmetlerinden sevda yada serpil hanım derki alanınız dolmuş efendim der ve bu hikaye burada biter :) (cidden yaşanmıştır)
omerosmanoglu
09/08/2004, 08:55
Cevaplar için teşekkürler zaten mantığımın almadığı yerde bende hiç tartışmaya açmadan siliyorum kafamdan, Hostingler konusunda çok araştırma yaptığım için turkticaret'i biliyorum ama bu sitede hosting ve bandwidth konusunda sınırsız demiyor. Hosting:1 Gb Bandwidth: 15 gb
Sınırsız dedikleri sadece özellikler (Ama çok önemli) :
Pop3 hesabı
Domain
Ftp hesabı
Benim tereddütlerim :
Uptime süresi garantisi azmı.? (Yani e-mailler çalışmıyor sorunum olmasın)
Ve 1 Gb harddisk 'e e-mail kotası dahilmi.?
Teşekkürler
sınırsız hdd olmaz ama şöyle olabilir, sana varsayılan 1gb alan verirler, sen doldurdukça senin alanını yükseltirler (hdd sismisse arttırırlar gibi yani), ama bu sekilde ve kaliteli bir hizmet almak icin büyük para ödemek gerekir sanırım.tabi hic rastlamadım boyle birşeye :)
Bügün gidip kendime
sınırsız bir cola aldım
sınırsız bir yemek yedim...
sınırsız bir uyku uyudum ...
sınırsız bir koşu yaptım...
sınırsız bir oyun oynadım...
vs.vs. bunların saçma olduğunu düşünüyorsanız sınırlı yaşamdan yanasınız demektir..
Sınırsız dedikleri sadece özellikler (Ama çok önemli) :
Pop3 hesabı
Domain
Ftp hesabı
bunların'da sınırsız olma gibi bir lüksleri yok hoca...
Zerzevat Adam
09/08/2004, 12:28
Sınırsız ne kadar sınırsız?
Merhaba arkadaşlar
Ömer önce test hesabı kullan ve sonra satın al 1 ay kullan eğer beğenmez veya hizmetten memnun kalmazsan para iadesini garanti ediyorum. Ben anlatmayı sevmiyorum önemli olan icraat. Sunucular Theplanet altında.
Kasılmayan ve sürekli %100 uptime ve 7/24 destek veren bir firma ariyorsanız yada sorunsuz hizmet ben burda anlatmıyorum gelin test edin isteyen tüm arkadaşlara yardımcı olabilirim. msn den de görüşebiliriz msn2@registerhosting.net.
Saygılarımla
ya sınır kelimesini bile ayrıntısına kadar tartışmaya hevesli tek forumuz. neyse burada sınırsız kelimesinin dikkat çekmek istediğini ve de bunun amaca ulaştığının farkındasınız umarım.
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.