Tam Sürümünü Görmek İçin : internetten cd sipariş edermisiniz?
ilgilendiğinz konuda birileri bir cd oluştursa alır mıydınız? mesela bir linux cdsi, ps actionları cdsi, php scriptleri cdsi,.... bunun gibi yani.
Zerzevat Adam
07/08/2004, 00:49
Ciddiyetle bir iş yaptığını düşündüğüm, ciddi davranan sitelerden, kişilerden alabilirim...
Mesela Japonya'dan kitap getirtiyorum yakında. Neden? Çünkü ciddiyetlerine güveniyorum, çoğu japonca ama olsun...
resimli örneklerle çıkarım işin içinden diyorsun...
Zerzevat Adam
07/08/2004, 02:17
Kitabın %80'i Japonca %20'si ise İngilizce'ymiş.
Pixelart hakkında bir kitap. Benim gördüğüm ilk kitap, merak ettim, hoşuma gitti böyle birşey yapılması, 200 sayfa pixelart hakkında yazılar vs. var elimde bulunsun diye ısmarlatacağım...
burda bir mağzada bilgisayar kitapları arasında bir japonca kitap vardı
japonca olduğunu kitabın üstündeki kadın resminden anladım , kitabın içiriğinin ne olduğunu anlayamadım :)
allah yardımcın olsun
Cok kereler almisligim vardir.
Çoğu zaman cd yada elektronik eşya tarzı ihtiyaçlarımı internet üzerinden alıyorum. Daha avantajlı olabiliyor. İşime yarayacağını düşündüğüm bir çalışmaysa neden olmasın, alabilirim.
Grishnak
16/09/2004, 13:08
İnsanlara nedense internet üzerinden bişe almak çok acaip geliyor. İnterneti yeterince tanımadıklarına bağlıyorum, mesela internetteki bir alışveriş sitesinden discman alıcağımı söylediğimde arkadaşım "olur mu öle şey hiç güvenli değil hackliyorlar", o şu bu falan fıstık (her zaman ki bilmeyen adam nutuğu) demişti. Oysaki net üzerinden discman, yazıcı, dijital fotoğraf makinesi, bilgisayar sandalyesi ve birkaç kitap aldım şimdiye kadar. Hiç ki bir sorun çıkmadı.
Böyleyken neden cd almayalım değil mi? Bu önyargının kırılması şart bence...
Yani forumlarda "cd'de işinize yarar dosyalar toplansa alır mısınız" gibi sorular sorulmadığı zaman, insanlara YemekSepeti'nden yemek ısmarlamak şüphe uyandırmadığı vakit Türkiye'de bişeler değişmiştir demektir, bence.
Bu arada konu neydi ben nereye getirdim, biliyorum ama biri bunu söylemeliydi diye düşündüm.
İyi günler
Yani forumlarda "cd'de işinize yarar dosyalar toplansa alır mısınız" gibi sorular sorulmadığı zaman, insanlara YemekSepeti'nden yemek ısmarlamak şüphe uyandırmadığı vakit Türkiye'de bişeler değişmiştir demektir, Bu yemeksepeti.com'dan kısa bir süre önce haberdar oldum ben de. İlk fırsatta bi pizza siparişi vermeyi düşünüyorum en azından. Gerçekten çok iyi bir uygulama.
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.