PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Sİstem Kurulmuyo

oguzhan_yazici
06/08/2004, 17:13
bilgisayara fdisk sonra da format attım.,
sisteme win98 kumaya çalılışyorum normal kopyalama tamamlanıyo.denetim masasını başlat menüsündeki prog. sistem güncelleştiriliyor diyo donanım ayarlamalarını algılarken sistem hata veriyo.
sisteme tekrar format atıp win xp yü kurmaya çalışıyorum bu seferde yarıda kesiliyo.hiç bi şey anlamadım bu işten:))

yardımcı olursanız sewinirim..

turker
06/08/2004, 17:18
biostan tüm usb,paralel ve seri portları kapat. hatta onboard ses, lan veya modem varsa bunlarıda kapatıp dene. olmazsa çıkarabileceğin donanımları çıkarıp dene.

oguzhan_yazici
06/08/2004, 17:37
biostan tüm usb,paralel ve seri portları kapat. hatta onboard ses, lan veya modem varsa bunlarıda kapatıp dene. olmazsa çıkarabileceğin donanımları çıkarıp dene.
bir defasında da yine bu şekilde uğraşırken kurmayı tamamladım. fakat daha sonra anaakart ve ekran kartı sürücülerini tanıtıp bilgisayarı yeniden başlattığımda monitöre hiç görüntü gelmedi ama kasa açılıdı.sadece monitörün ışıkları yanıp sönüydu.bilgisayarı cd den başlatınca monitöre görüntü geldi.
hı bide ssitem kurulurken hata mesajı weriyodu devam devam dediğimde vnetbios.vxd dosyası silinmiş dewam etmek istiyormusu nuz diye uyarı weriyodu

ArkHe
06/08/2004, 17:43
Bir de disket surucuyu cikarip deneyin, ya fiziksel olarak cikarin, ya da Setup ekraninda "disket surucum yok" ayari yapin. Bu sekilde deneyin bir de, cunku bahsettiginiz asamada siklikla disket surucu taraniyor, bu tarz problemi birkac defa bu sekilde hallettigim olmustu.

Kolay Gelsin...