PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Görülesi bir site...

Sahin
11/07/2002, 04:03
http://oky.tr5.org/gunluk/

ben tuttum baya hos...

sizce?

hmustak
11/07/2002, 04:12
ya ben bu siteyi bi yerde gördüm sanki... Bi linkde filan mı vardı??

Resim ve tarz güzel ama içerik na alaka.

Yinede başarılı...

:cool:

ab
11/07/2002, 15:10
Abi tamam exploredan filan muhakak iyi imajları ile filan dikkat cekebilir site ama html tasarım acisindan cok amator bir site neden derseniz table kullanılarak yapılabilecek bir çok işlem layer kullanılarak yapılmış bana sorarsanız.

Özellikler DW gibi WYSWYG editorlerde son donemlerde cok moda bu hastalık.

İşi eğer profosyonel olarak yapılacaksa table kullanılmalıydı. onun dışında renk secimleri iyi ama en altta arkadası email ilan siyah yazıldıgı icin gozukmuyor.

Birde ayrıyetten
imajlar su intihar sahnesi olan netten bulunup mu konulmush yoksa Ps yada benzeri raster grafik yazılımları ile uretilmisş acaba onuda merak ettim. dogrusu.

Benim diyeceklerim bu kadar. :)

oky
25/07/2002, 00:35
Sitemi buraya yazdığınız için teşekkürler öncelikle.

@ab, söylediklerine katılıyorum. Sonuçta ben profesyonel değil belirttiğin gibi amatörüm. Amacım sadece eğlenmek. Layer kullanmak işime geliyor. Sonuçta öğrenciyim ve kod öğrenmekten ciddi çalışacak derslerim var. Elbette profesyonel düşünseydim mutlaka kod öğrenirdim. Resme gelince.. Onu www.tonystone.com adresli siteden bulmuştum. Hoşuma gitmişti. İçerikle alakadar diye düşündüm. Çok da değil ya gerçi. eheh. Neyse. Tekrar teşekkürler.

:)

Sahin
25/07/2002, 04:39
Şu kaydırma çubuklarını ya css ile sayfaya uydur oky, ya da javascrit-dhtml çok hoş kaydırma çubukları var onlardan kullan sayfa daha güzel olacak.