Tam Sürümünü Görmek İçin : Sayfayi kapattim,hala reklamlari cikiyor
Merhaba.Bir arama sayfasi,surekli karisma cikip duruyor.Hatta herhangi bir linke tikladigimda o sayfa geliyor.Bu sayfanin bir daha gelmemesi icin her turlu cookie mokilerini sildim galiba.Hala geliyor.
Ne yapmaliyim. ?
absconder
02/08/2004, 11:50
spybot kurup sisteminizi temizlemeniz gerekmektedir.
cooliologyer
02/08/2004, 15:15
link aşağıda... CWShredder bunu çözer diye düşünüyorum.
link (http://www.majorgeeks.com/download4086.html)
Kayıt defretinden o siteyle ilgili bilgileri temizlemeyi dene.Regedit de site istemini aratıp çıkan değerleri silmen işine yarayacaktır sanırım.
Temp,Internet Tempotary Filesi boşalt bir defa.Bunu yapan farkında olmadan kurduğun bi programda olabılır(sureklı o adresı çağıran)yanı bırde program fşles klasorune bak hangı klasor hangi programın tasnifini iice yap ve de en önemli ve mantıklısı sistemine mutlaka bi spyware uygulamaları önleyici bi program kur.Hadi kolay gelsin!
en üste gördüğün araçlar>internet seçenekleri>ayarlar>nesne görüntüle..
bu sırayı takip ederek git..
en son nesne görüntüleye tıkla.. önüne başka bi sayfa peyday olacak..
oraya kayıt olmuştur..
oradan silersen o beladan kurtulacaksın..
www.bitdefender.com antivirusu indir spylara elveda...
baileysalinger
04/09/2004, 14:49
selam arkadaş...spy konusunda en iyi seçenek spy sweeper dır..bunu sitesinden indir..www.spysweeper.com işine yarar ve diğer spy botlar gibi "yapmış olduğunuz işlemin hatalarından biz sorumlu değiliz" diye bir uydurma tarafı bile yoktur...yalnız içerik ingilizce...ingilizcen varsa indirmeni tavsiye ederim...ayrıca kayıt özelliği vardır (paralı)...ben hala kayıt olmadım ve buna rağmen gayet iyi çalışıyor...
en güzeli eğer windows xp kullanıyorsan yeni bir kullanıcı hesabı aç düzelir...
sorun spyware.. internete giren makinaların cogunda gozukur ozellikle adsl olanlarda. tawsiyem ad-aware die bi prg war. onla temizlemen.. kolay gelsinnnn
sonhaberci
04/10/2004, 23:18
adaware se ve sybotsearch an ddestroy programlarını kuruyor sistemi taratıyorsun.ortada birşey kalmıyo.
sunny_smiley
05/10/2004, 08:10
en güzeli eğer windows xp kullanıyorsan yeni bir kullanıcı hesabı aç düzelir...
yeni açılan hesaba da bulaşırsa yeni bi tane daha, ona da bulaşırsa bi tane daha
<%
do
yeni_hesap_ac()
repeat until hard_disk_dolana_kadar
next
%>
hatta tüm sorunları bile böyle çözebilirsin
wooodini
05/10/2004, 16:32
güzel kardaşım senin kurtuluş yolu adaware yi kurup bi güzel bilgisayarını tarattırmandır. Emim ki 40 tan fazla yazılım bulacak. Hepiciğini bi güzel temizle....
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.