Tam Sürümünü Görmek İçin : Sigara anketi
Forum üyelerinin istatistiki yapısı hakkında fikir edinmek amacı ile düzenliyoruz arkadaşlar hiçbir başka yazılı görsel mediada kullanılmayacaktır :p
ee şahin sen neye verdin oyunu?
ben içmem içenleride sevmem
denar + 1
ama şahin abinin içebileceğini sanmıyorum içse bile light içer?
abi kızmıyon dimi bu takılışa bu ara çok modada
Predator
24/10/2002, 22:18
İnsanları sigara içip içmediğine göre değerlendirirseniz OoOoOo Atatürkte içermiş sigara,içkide ama...
Değerlendirme yapmıyoruz predator sadece istatistiki bilgi amaçlı bir anket ve oylar gizli kimse içiyorum içmiyorum diye yazmak zorunda değil sadece oy verebilirler. ;)
Orjinal mesajı gönderen denar
Ben de içmem ama niye "içtiğini" bilen ve içen insaları severim :)
Sigara'dan nefret ederim...
Yanimda dolasan gezici kultabaklarina, nasil koktuklarini anlatabilseydim keske. Belki o zaman daha fazla icmezlerdi su mereti.
Eger sigara iciyor ve sigara icmeyen insanlara nasil koktugunuzu merak ediyorsaniz, sabah kalkar kalkmaz kirli bir kultabagini koklayin...
+ Su haberi de okuyun:
http://www.ntvmsnbc.com/news/184231.asp?0m=B15T
Orjinal mesajı gönderen boranbora
Sigara'dan nefret ederim...
Yanimda dolasan gezici kultabaklarina, nasil koktuklarini anlatabilseydim keske. Belki o zaman daha fazla icmezlerdi su mereti.
Eger sigara iciyor ve sigara icmeyen insanlara nasil koktugunuzu merak ediyorsaniz, sabah kalkar kalkmaz kirli bir kultabagini koklayin...
+ Su haberi de okuyun:
http://www.ntvmsnbc.com/news/184231.asp?0m=B15T
+1 aynen bende sigaradan nefret ederim.
Ama icenler icsin icenlere karsi degilim!
Sigara ve alkolden nefret ederim, daha iyi açıklayan bir fiil varsa ondan da yaparım...
Orjinal mesajı gönderen denar
ee şahin sen neye verdin oyunu?
sigaradan nefret etmek dogal bir hak olsanda icenlerden nefret etmek!?
icenlerde belki icmeyenlerden nefret etmektedir..
Orjinal mesajı gönderen RaiST
icenlerde belki icmeyenlerden nefret etmektedir..
Halk arasinda bir soyleyis vardir ya;
"Kalp kalbe karsidir" diye... :)
Saka bir yana; sigaradan nefret edilir de, insanlarin bu yuzden biribirinden nefret etmesi tuhaf geldi bana... :confused:
hişt alo bakın bana denar benim himayem altındadır yakarım hepinizi....
aldırmayın elime silahımı.....
Orjinal mesajı gönderen yemre
ne alaka yemreciğim, şimdi niye parladın durup dururken?
Hadi leyyynn!!!!!!!!!!!!
:hmmm:
Orjinal mesajı gönderen yemre
yemre; sakin yeminini bozma. O eski gunlerinde cektirdigin acilari yine mi yasatacaksin bize? Hani silah yoktu bir daha, hani tövbe etmistin... (Yeşilçam'dan) :)
sigara içerim.dahası severek içerim.içenlerden nefret edenlerden nefret etmem.kimse sigarayı sevmek orunda değil.ama içenede bişey diyemezsinizki! hatta sigarayı sevmediğini soyleyenlere şöyle bir püfff yaparım.:D
<espirili_icerik>
İki ayrı kavanozun içine iki tane bağırsak kurdu koymuşlar.
Birinci kurdu sigara dumanı dolu bir kavanozun içine atmışlar.
İkinci kurdu toprak dolu bir kavanozun içine atmışlar.
Bir gün sonra:
Birinci kurt ölmüş.
İkinci kurt yaşıyor.
Bu hikayeden çıkaracağımız sonuç şu:
Sigara kullandığınız sürece bağırsaklarınızda kurt olmaz.:D
</espirili_icerik>
Kolay Gelsin...
Sigarayi birakmaya karar verdigim gunu hatirliyorum...
Bir gun bir hastanede, tanidigim bir gorevli, gewl bak sana ne gosterecem deyip, metal bir kabin kapagini acmisti, bir sivinin icinde, dizden kesilmis bir bacak yuzuyordu,
"Hasta 47 yasinda, sebep sigara" dedi, noolmus diye sordugumda...
Nasil olsa, hepiniz bir gun biryerlerde, bunun gibi ornekler gorursunuz, ve birakip birakmayacaginiza karar verirsiniz...
Ama umarim, o gordugunuz sey size ait olmaz, ve umarim, mecburiyetten birakmassinizi sigarayi...
Arkadaslar, 14 sene icitim o mereti, cok guzel, gercekten hala aklima geliyor, ama ol du ru yor...
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.