Tam Sürümünü Görmek İçin : yazı yazarken cursor kendiliğinden yer değiştiriyor
Darkstar
31/07/2004, 00:16
selamlar,
kafayı yiyeceğim ya, tam hızlı bir şekilde yazı yazarken bi anda cursor yer değiştiriyor kendiliğinden üst satırlara atlıyor. neden kaynaklandıgını bir türlü bulamadım, fikri olan varmı?
ibrahimsar
31/07/2004, 02:56
Klavyen kablosuz mu? Problem bundan kaynaklanabilir, biliyorsun radyo dalgaları karışabiliyor. 2. bir ihtimal virüstür diyeceğim ama, böyle bir virüs daha önce duymadım.
bunun tek sebebi parazik yapan bişi telefon radyo gibi bişidir bence.veya farede bir arıza wardır.
Darkstar
31/07/2004, 09:16
bu problem laptop'umda meydana geliyor. USB girişli A4 optik mouse kullanıyorum. Problemin mouse'dan kaynaklandıgını sanmıyorum çünkü yazı yazmanın dışında problem yok.
hiç başka bir mouse ile deneme şansınız oldumu olmadı ise bir deneyip sonuçu yazarsanız sevinirim eğer denediz sorun çıkmadı başka bir mouse da o zaman mouse'unuzu değiştirmeyi deneye bilirsiniz yok aynı sorun bunda da oluyor derseniz laptop'un usb girişinde bir sorun meydana gelmiş olabilir ve o arıza klavye ile yazı yazarken size sorun çıkartıyor olabilir. Kolay Gelsin...
Fix.CodeR
31/07/2004, 10:17
Windowsdur ne yapsa yeridir :=)
sadist_sniper
08/08/2004, 00:24
aynı sorunu ben de yaşıyorum, ne mouse'um ne de klavyem kablosuz. mesela yahoo'ya giriyorum, kullanıcı adımı yazıyorum, password kutusuna tıklıyorum, tam password'ü yazarken kullanıcı adı kutusuna geçiyor tekrar. Bence bunun kablosuz klavye ya da mouse'la alakası yok, direk yazılmış olan applet'le ilgisi var.
fatihhayri
09/08/2004, 10:51
birinci sorun için optik fare kullanımdan kaynaklandığını tahmin ediyorum. Ben normal far kullanırken böyle bir sorun olmuyor şimdi oluyor. pek zararlı bişey değil gittikçe alışıyoruz.
Gelelim yahoo dakisorun bunla lakalı değil, yahoo tekrar yüklememi yapıyor ne yapıyorsa içeriğe bir şey girerken seni mailto kısmına atıyor bi bnakıyorsun yazıları mailito kısmına yazmışsın ama sorunun cevabını nedir bilemeyeceğim.
Darkstar@ kardes bir dahakine donanimin ve kullandigin programm hakkinda bilgi verirsen yukarda sana yardimci olmaya calisan arkadaslari mendyum durumuna düsmekden kurtarirsin. bende simdi bir medyumluk yapucam. SEN BIR DIZÜSTÜ PC KULLANICISISIN VE
elinnin gölgesi maus pad'inin üzerine yansidigi. yani elin pad yaklastiginda maus oynuyor olabilir.
eline ayagina hakim ol
selam saygilar
kesinlikle fare optik ve parlak bi yüzeyde durmakta
daha parlak olmayan bi pad kullan
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.