Tam Sürümünü Görmek İçin : pc suite den uygulama yükleme
elimde bir yığın uygulama var... bunları pc_suite ile telefona yüklemeye çalışıyorum....
uygulama iki dosyadan oluşuyor...
uygulama.jar
uygulama.jad
............
pc suite sadece jar dosyalarını tanıyıp atıyor... uygulama yüklenmiş görünüyor ancak sorun veriyor
bu uygulamaları klasör olarak veya jad dosyasıyla beraber nasıl yüklerim... yada bu tür bir uygulamayı pc suite ile hiç yüklediniz mi nasıl?
telefon
6110 i
sadist_sniper
28/07/2004, 14:35
"Nokia PC Suite 6.1 Türkçe" mi kullanıyorsun?
arkadaşlar pardon ya kafayı sıyırdım boşluğuma geldi herhalde... program ve uygulamalar çalışıyor çalışmayan benim kafam... gitmişim 100 lerce uygulamanın içinden çalışmayan bir tane bulup onu zorlamışım... şu an güzel güzel çalışıyor...
bu arada elinde futbol oyunu olan varsa bana yollayabilirse çok sevinirim...
muharrem_tac
29/07/2004, 18:36
100 lerce uygulamanın içinden
Yunus Emre Hocam , seni ne kadar sevdiğimi daha önce söylemiş miydim .
Bir ara çay içmeye gelsene bizim oralara . Tabi şu yüzerce uygulama ile birlikte gelirsen daha iyi olur .
ne demek ben seni 4 aydır çaya çağırıyorum.... geleyim gelirkende getireyim... ama hepsi çalışmıyor ben çalışanları toplar getiririm merak etme....
alican94
27/11/2006, 16:21
http://www.tamindir-depo.com/dosyalar/bleem/300_JAVA_OYUN.zip
300 tane java oyun içinde türk oyunlarıda war
bide benim nokia pc suite teki uygulama yükle telefonla bağlantı kurulamıyo dio tlf 6230i
futbol_efendisi
30/05/2007, 18:10
neden nokia pc suite programı videoların 10 saniesini dönüştürüyor.ne yapmalıyım
yemre kardeş kabloyla mı bağlanıyon pc ye yoksa bluetut ile mi??
Forum Yazılımı : vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.