PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : photoshop 7.0 türkçe yama lazım

interman
26/07/2004, 00:28
arkadaşlar photoshop 7.0 türkçe yamasını nereden bulabilirim. bana yardımcı olabilirmisiniz. Şimdiden teşekkürler :)

tigrrboxer
02/08/2004, 14:40
Bunu zamanında çok araştırdım. Underworld'a (yeraltı dünyasına) inmek lazım. Tamamen illegal, başın ağıracak, muhtemelen bir sürü virüs bulaşacak çünkü "yamaya ulaşmak için evet'e tıklayın" diye emreden bir çok şüpheli pencere çıkıyor, ve eğer sağ salim tekrar yüzeye dönersen.... Duyduğum kadarıyla bir çok bug'ı var; düzgün çalışmıyor. Taksim'deki kaçak CD'ciler bile daha sağlam yani! Adresleri vermeyeceğim ama Google'da search yaparsan (örn. "Photoshop Türkçe yama" veya "Photoshop Turkish patch") sana gerekli warez ve appz siteler listelenecek. Ama gerçekten tavsiye etmem.

Zerzevat Adam
02/08/2004, 14:51
http://www.turkceyama.com/

tigrrboxer
02/08/2004, 15:20
Bildiğim kadarıyla orada 7 yok. 6 ile 8 olabilir. Dediğim gibi daha önce bir arkadaş için bayağı uğraştım. Ama belki sonradan eklendi.

alper
02/08/2004, 15:40
Bence yeni öğreneceksen ingilizce öğrenmeye çalış. Bir sorunun olduğunda birileri anlatır şuraya gir böyle yap diye ya bunun türkçesi neydi arkadaş diye apışırsın. sadece bir tavsiye yine kendin bilirsin.

tux
09/08/2004, 23:31
sakın derim ben ama tercih senin.. turkce photoshop gerçekten çok zor alışması falan..