Tam Sürümünü Görmek İçin : windows ortaminda silinemeyen dosya
yaklasik 2 gb büyüklügündeki datayi silemiyorum
sanirim data yazilirken programm hata yapmis
ne yapmali?
easy delete vs gibi programlar var onları dene eğer bir avi dosyası ise bunu fixlemek için bir kod var gönderebilirim.
evet bir avi
tvden captur etmisdik
yanliz disk NTFS umarim sorun olmaz
bir data nasil fixlenirkine
selami_32
23/07/2004, 19:29
bilgisayarımdan diski kontrol ettir o da olmuyursa güvenli kip komit istemi ile aç "chkdsk" yAZ entirle o da olmadı xp cdsi ile bilgisayarı aç R harfine bas tamir için komut istemi gelecek yine chkdsk yaz entirla,hallolur belki.
saygılar.
yaklasik 2 gb büyüklügündeki datayi silemiyorum
sanirim data yazilirken programm hata yapmis
ne yapmali?
ms-dos ortamından silebilirsin diye düşünüyorum.
Bende masaüstüne kopyaladığım bir filmi silemiyordum.. dewamlı hata veriyordu...Bende masa üssündeki silinmiyen filmi birlikte aç diyip word de açtım.... sonrada içinden birkaç satır silip değişiklikleride kaydet diyip wordü kapattım... sonra silinmeyen filim bir defada silindi...? Daha sonra birkaç defa daha aynı yolu kullanıp silinmiyen dosyaları sildim..
Ewet belki biraz komplike bir yol idi ama işe yarıyor..!
Bende masaüstüne kopyaladığım bir filmi silemiyordum.. dewamlı hata veriyordu...Bende masa üssündeki silinmiyen filmi birlikte aç diyip word de açtım.... sonrada içinden birkaç satır silip değişiklikleride kaydet diyip wordü kapattım... sonra silinmeyen filim bir defada silindi...? Daha sonra birkaç defa daha aynı yolu kullanıp silinmiyen dosyaları sildim..
Ewet belki biraz komplike bir yol idi ama işe yarıyor..!
$ik bir cözüm sekli
gerci 2 gb dosyasi word acabilirmi bilmiyorum
ama alternatif programmlar var
:bravo:
Peki silinemeyen klasorlere ne yapacagiz ?
windowz açılırken f8 tuşuna basın adım adım onaylamaya gelin .. daha sonra win yazısına sıra geldiğinde hayır diceksiniz.. şimdi dostan cd ile istediğiniz klasöre gidin ve del dosyaadi.uzantisi yazarak silin.. bu kadar.
2gb büyüklüğündeki dosya için direk deltree yapmayın baya beklersiniz ilk önce smartdrv çalıştırmalısınız. :hey:
@kara_lahana , ewt benim denediğim film 600MB civarı idi 2GB lık birşeyi worde atman biraz kasar makinayı, tabii açacagı ga meçhul..!
Peki "Güvenli Kip" te açıp silmeyi denedinmi..?
KAFAYI-7M
24/07/2004, 15:21
@PsyX; Mp3 arşivin abartı hoşuma gitti. Tam benim TR dinlediğim elemanlar var. Silme (:
Bu tür silinemeyen dosyalar yanlış şekilde yapılan fdisk ten de kaynaklanabiliyor(muş).
@ KAFAYI-7M, disk i uygun fiyata satabilirim. :)
@kara_lahana; eski bi MS-DOS sistem disketi ile açıp dos ortamında silmeyi denedin mi??
veya Norton Commander, PC Tools benzeri yazılımlar ile silmeyi..??
başka bi ihtimalde dosyanın üzerinde bulunduğu sektörlerde sorun olması..bi defragmantasyon olayına gir..dosyanın sabitdisk üzerinde yerini değiştirip silebilirsin..
@SATAN; hocam ne elit bi çözüm o ya.. :bravo:
Euclides
24/07/2004, 16:13
rootkit yemiş olamazmısınız ????
2gb büyüklüğündeki dosya için direk deltree yapmayın baya beklersiniz ilk önce smartdrv çalıştırmalısınız. :hey:
adım adım onaylamada zaten smartdrv otomatik yükleniyor.. sadece windowzu başlatmayın yeter..
Baştan desene avi diye diyeceğim ama demişsin zaten benim mesajımdan hemen sonra, neyse senin işin tamam sevgili Lahana :)
Al bu dosyayı sağ tıkla ve install de yeterli bilgisayarı yeniden başlat ve istediğin yarım kalmış avi dosyasını sil.
ne yapıyor bu dosya ? çalışma mantığı nedir yani ?
Dosyanın içini açıp bakabilirsin regediti düzenliyor yarım avi dosyalarının kolay silinmesini sağlıyor o kadar. Ben kullandım hiç bir sorun yok içiniz rahat olsun.
Klasör yahut dosya silme hatası için için regedit den bir ayar vardır ancak bir türlü bulamadım daha geçen kendim uyguladım şimdi bir problem yok. Bulur Bulmaz dönecem
benim de silinmeyen avi filmlerim vardı. hata veriyordu bu dosya kullanımda filan diye. çok defa tekrarlamama rağmen olmadı. sonra şöyle bir çözüm buldum:
sorun aslında windows explorer'dan kaynaklanıyor silmeye izin vermiyor. yani başka bir file explorer kullanırsam silebilirim. nero'nun böyle bir explorer'ı var. hani cd içeriği solda harddisk içeriği sağda görüntülenir ya, işte new compilation açmadan o sağdaki exlplorer'dan istediğim her tür dosyayı klasörü silebiliyorum :) sanırım mantığım da doğrudur. deneyin umarım sizde de işe yarar.
sanirim actigim konu gercekten window kullanicilarinin cigerinde yaraymis
degisik silme alternatifleri yazildi arkadasda dosyayi masa üstüne kaydirmis
kaydirma islemi yapilirken sektörler isletim sistemi tarafindan yeniden elden gectigi icin
silmeyi basarmis.
buda 99. windows ortamindan sorunlu bir datayi silme örrnegi oldu
hadi hayirli tiraslar
Bu arada yeri gelmisken. Silinemeyen dizin ve dosyalar varsa ve cmd'den ya da baska bir yerden silmek isterken "Access Denied" turu hata alıyorsanız dizini oldugu gibi baska bir dizine taşıyın. Sonra silebilirsiniz.
design_man79
06/03/2007, 16:51
Bende de şöyle bir sorun var gizli bir avi dosyam D sürücümde kayıtlı dururken pc me format attım.Yeniden xp yi kurmam sonucu bu avi dosyasını açmak istediğimde yetkiniz yok şifrelenmiş dosya hata iletisi aldım ve bu dosyayı ne silebiliyorum nede yürütebiliyorum:) unlocker la denedim olmadı,dos komut sistemiyle denedim gene olmadı.
dos ile denerken dosyayı bulamadı hata iletisi aldım..belkide ben yanlış yaptım deltree davası ile...çok hakim değilim dos'a.
şimdi d sürücümdeki dosyaları yedekliyorum,xp cd si ile d sürücümü komple silicem.
bunu yapmadan önce sizin önerebileceğiniz bir şeyler varmı,yardımcı olursanız sevinirim:)
design_man79
06/03/2007, 16:56
Bende de şöyle bir sorun var gizli bir avi dosyam D sürücümde kayıtlı dururken pc me format attım.Yeniden xp yi kurmam sonucu bu avi dosyasını açmak istediğimde yetkiniz yok şifrelenmiş dosya hata iletisi aldım ve bu dosyayı ne silebiliyorum nede yürütebiliyorum:) unlocker la denedim olmadı,dos komut sistemiyle denedim gene olmadı.
dos ile denerken dosyayı bulamadı hata iletisi aldım..belkide ben yanlış yaptım deltree davası ile...çok hakim değilim dos'a.
şimdi d sürücümdeki dosyaları yedekliyorum,xp cd si ile d sürücümü komple silicem.
bunu yapmadan önce sizin önerebileceğiniz bir şeyler varmı,yardımcı olursanız sevinirim:)
burda okuduğum kadarı ile word da da açmayı denedim onda da olmadı.90mb lık bi avi dosyası bahsi geçen:)
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.