PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Photoshop 8

Luis
20/07/2004, 01:30
Ps 8 hakkında ne derece malumatınız var bılmıyorum ama bu program hakkında bu ıste ıyı olanlar bızı aydınlatsın. nasıl bır programdır ıyı mıdır? dıal up la download ne derece bır hayaldır vs....

pan
20/07/2004, 01:54
çok güzel yenilikleri var zaten çıkalı baya bir zaman geçti.
fakat ben filtre olaylarının sisteminin degistigini gorunce direk uninstall ettim, tüm filtreleri beraber gorebildigin bir browser gibi birşey yapmışlar, makinemim konfigürsayonu düşük olduğu ve görsel anlamda abartılı yenilikler yapıldığı için ben ısınamadım.zaten photoshoplada pek işim olmaz.

sana diyeceğim şu; eğer makinen iyiyse kullan derim

Dawson
20/07/2004, 12:21
Ps 8 hakkında ne derece malumatınız var bılmıyorum ama bu program hakkında bu ıste ıyı olanlar bızı aydınlatsın. nasıl bır programdır ıyı mıdır? dıal up la download ne derece bır hayaldır vs....
photoshop 8 i denemeni öneririm.ayrıca dıal up la download etmeye kalkışma derim bu bir çok gününü alır. :super:

Yüksel Ünal
20/07/2004, 12:26
Yaa oldukça iyi ama türkçe font problemi yaşatıyor anadolu grafiklerine.. ama çözümsüz de değil ... türkçe font bölümünde bu konu hakkında yardım bulabilirsiniz... (trfontxp.zip) diye bir dosya var... onu indiriyorsunuz ve bunu size sağlayana hayır dua ediyorsunuz.. (ben ettim) :)

Dawson
20/07/2004, 13:21
peki alt sürümlerle de çalışıyomu (trfontxp.zip) ne nerde hangi adresteyse :)

anyZ
20/07/2004, 17:13
bana kalırsa Adobe her defasında en iyisini yapıyor. zaten kural bu deilmi :D
genel olrak bakılırsa arayüz pek fazla değiştirilmemiş ve dendiği gibi filtre sistemi değiştirildi.. artık bilgisayarlarınız sizleri kesmemeye başlıyacak gibi. tr font sorunu yine çözülememiş. ancak ufak bir yama ile çözülebilyor. PS CS baan göre dünyanın en iyi 2D programı...

Dawson
20/07/2004, 23:13
adobe ye bayılıorum açıkcası :)) mükemmel.