Tam Sürümünü Görmek İçin : ReX'le tanıstınızmı?
:) Evet yeni avatarım. Eskiden forumlarda kullandıgım bir avatardı..
Yeniden buldum kendısını..
Tanıstırayım Rex:)
Canım rex...
Eee hoşgeldin rex :p ne diyim şimdi :D:rolleyes: :2: :3: :5: :garip:
Rex bak bu da sakallı amca tanıştırayım :s006: :D
Orjinal mesajı gönderen ee++
Raist!! Aynı sen???
:D
benzeyecek tabii.. ehehe
kimin avatarı o...
ehehe alemin en şekil avatarı walla :)
iyyyk,spastik pisikopat...ve sayamadigim nice sifat geliyor aklıma ama
bak bak bak...
rexi kızdırmayın.. sizin avatarlarınızın uzerine çiş yapabilir
:D
yok rex le olaz bu iş hep benim avatarım senin avatarını kurşuna dizer...
ayrıca kendimi en çok avatar değiştiren kişi ilan ediyrum...
çünkü bu benim
6.
Aslında benim masautumde şu aşağıdaki Şahin var çokta sevimli birşey ama avatar boyutuna indirince o güzellik belli olmuyor. :uff:
Orjinal mesajı gönderen Sahin
Aslında benim masautumde şu aşağıdaki Şahin var çokta sevimli birşey ama avatar boyutuna indirince o güzellik belli olmuyor. :uff:
(Şaka)
benim avatarım nasıl sizce?
bence çok iyi duruyor umarım şahin abi çerçeve diye tutturmaz çünkü çerçeve bu avatarıda bozar
mkarabulut
24/10/2002, 14:23
Ya bende diyordum benden başka avatar yerine kendi resmini koyan yok yalnızım diye düşünüyordum. E şimdi raist efendi de kendi vesikalık resmini koyduğuna göre 2 kişi olduk.
Yalnız raist'in ki benimkinden daha gerçekçi duruyor... Galiba şu 12 pozu 3 milyona çeken yerlere değil de kaliteli bi yerlere çektirmiş :D
mustafa ben yeniyim ama senden iyi görüyorum galiba
neitchze ve turkgates de kendi resimlerini koymuşlar sanırım
sonra bi ara yemre de koymuştu
kız denar bak dikkatli ol mustafa yı kızdırma o girdiğinde sadece kendi resmine baktığından ayna ayna söyle banacılık oynadığından başka kimseyi göremiyor rex ile kendi resmini bile karşılaştırıyor baksana
Bende avatarima cerceve eklemeyi unutmusum. Ama bi baktim ki kendi kendine eklenmis. :)
Kim yapmissa ellerine saglik. + Ugrastirdigim icn de ozur... :rolleyes:
Orjinal mesajı gönderen mkarabulut
Ya bende diyordum benden başka avatar yerine kendi resmini koyan yok yalnızım diye düşünüyordum. E şimdi raist efendi de kendi vesikalık resmini koyduğuna göre 2 kişi olduk.
Yalnız raist'in ki benimkinden daha gerçekçi duruyor... Galiba şu 12 pozu 3 milyona çeken yerlere değil de kaliteli bi yerlere çektirmiş :D
Bi de su var, Raist daha yakisikli duruyor :D
Bu aralar herkez ya nickini yada avatarini degisiyor:D bir avatar yarismasi dahami duzenlesek acaba:) LoS.ToF avatarindaki resim secilmiyor ne oldugunu anliyamadim bir anlami varmi?
sanırım loftofun kendi resmi o mustafaya rakip oluyorlar yani bi avatar yarışması bende teklif ettim ama şahin erken dedi daha bi süre sonra olabilir mesela anket olarak değilde bi jüri belirleyip
-en kötü avatar
-en estetik avatar
-karpuz avatarı
-blendax avatarı filan seçilebilir
Orjinal mesajı gönderen Eylem
Bu aralar herkez ya nickini yada avatarini degisiyor:D bir avatar yarismasi dahami duzenlesek acaba:) LoS.ToF avatarindaki resim secilmiyor ne oldugunu anliyamadim bir anlami varmi?
hiç gerek yok nasılsa ReX birince olacak.. ehehe
[Rex: ahııroommmwww ahıromww]
[RaiST: ReX, pis pis gülmekte...]
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.