Tam Sürümünü Görmek İçin : iktisat fakültesi mezunu olup bilişimde çalışan varmI?..
iktisadi ve idari bilimler fakültesi olup bilişim sektöründe çalışan varmI? sadece merak ettim :)..
vallah hoca
eski çalıştığım yerde ilahiyat mezunu grafiker vardı :) bide bizim sekreter vardı oda jeoloji okumuş ama bizim sekreter'di :) bilişimci sayılır
ayrıca teknik servis'de çok iyi dostum vardı onuda harb akademisinden atmışlar oda bilişimciydi :) bende lise'de sözel okudum sonra bi daha okumadım :) bende blişimciyim :tamams:
dorduncu senede, borc mu saga yazilir alacak mi bilemeyince, birakasim geldi... ama bi uc bes sene daha okusam kesin mezun olurdum :)
- isin daha komik tarafi daha sonra muhasebe prg. yazdim :)
osmansariyar
17/07/2004, 18:12
:tabi: :tabi: :tabi: güzel hemde çok güzel yaaa
Ben İşletmede Okuyorum... Ama Sadece Kaydım Var Arada Bir Gittiğimde Final Varsa Girerim.. Kantin Daha Cazip Gelio İnsana Derslerden Kaytarıyor... Bende Bir Yol Buldum Hiç Gitmiyom :D
cappytoi
17/07/2004, 19:46
Zaten işletme iktisat okuyan adamında bilişimci olması ters gelmiyor (en azından bana)
Herkes bilişimci olabilir. İlla da bir şey okumasına gerek yok. Yeter ki kendini geliştirsin...
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.