PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : iktisat fakültesi mezunu olup bilişimde çalışan varmI?..

virU
14/07/2004, 17:22
iktisadi ve idari bilimler fakültesi olup bilişim sektöründe çalışan varmI? sadece merak ettim :)..

Grafik
14/07/2004, 19:02
vallah hoca

eski çalıştığım yerde ilahiyat mezunu grafiker vardı :) bide bizim sekreter vardı oda jeoloji okumuş ama bizim sekreter'di :) bilişimci sayılır

ayrıca teknik servis'de çok iyi dostum vardı onuda harb akademisinden atmışlar oda bilişimciydi :) bende lise'de sözel okudum sonra bi daha okumadım :) bende blişimciyim :tamams:

iris
17/07/2004, 18:03
dorduncu senede, borc mu saga yazilir alacak mi bilemeyince, birakasim geldi... ama bi uc bes sene daha okusam kesin mezun olurdum :)

- isin daha komik tarafi daha sonra muhasebe prg. yazdim :)

osmansariyar
17/07/2004, 18:12
:tabi: :tabi: :tabi: güzel hemde çok güzel yaaa

Turkfun
17/07/2004, 19:37
Ben İşletmede Okuyorum... Ama Sadece Kaydım Var Arada Bir Gittiğimde Final Varsa Girerim.. Kantin Daha Cazip Gelio İnsana Derslerden Kaytarıyor... Bende Bir Yol Buldum Hiç Gitmiyom :D

cappytoi
17/07/2004, 19:46
Zaten işletme iktisat okuyan adamında bilişimci olması ters gelmiyor (en azından bana)
Herkes bilişimci olabilir. İlla da bir şey okumasına gerek yok. Yeter ki kendini geliştirsin...