Tam Sürümünü Görmek İçin : corel
:garip: cörel 12 nasıl öğrenicem
Cok genel bir soru Sana gıcık olsun diye "çalışarak" derdim ama takımdaşız bi de yeni olmana verelim . dogrusu bende ogrenmek istiyordum biraz karıştırdım biraz ilgilenirsen kolay photoshop'tan pek farkı yok...
haciyasin
16/07/2004, 00:00
Gelin bana ben sizlere ögreteyim.
Yüksel Ünal
24/07/2004, 11:45
Yaa bana sorarsanız.. elinize bir iş alın.. örneğin bi kartvizitle başlayın. Ve onun her ayrıntısı ile aynısını yapmaya çalışın. Yazıların kağıt bitimine uzaklığı... kartın ölçüsü.. yazı karakterleri.. logo çizimi falan derken bi bakmışınız.. amanin corelci olmuşunuz paraya para demiyonuz..(DRAW diyonuz) Anlmadığınız .. yapamadığınız herbişeyi sorabileceğiniz bir yer var nasıl olsa... (ceviz.net)
coreli ne is icin kullanacagin cok onemli
yani bir amac yokken word ogrenebilirsin ama bir ploter kullanicisinin corel i kullanma bicimi ile dergi tasarimcisinin coreli kullanma bicimi bence cok farkli
yani bence once ihtiyaclarini belirleyip programi o yonde kullanmalisin
coreli ne is icin kullanacagin cok onemli
yani bir amac yokken word ogrenebilirsin ama bir ploter kullanicisinin corel i kullanma bicimi ile dergi tasarimcisinin coreli kullanma bicimi bence cok farkli
yani bence once ihtiyaclarini belirleyip programi o yonde kullanmalisin, gelistirmelisin
Forum Yazılımı : vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.