Tam Sürümünü Görmek İçin : Bu sıcakta n'apılır : Ceviz Forum "zirvesi" :)
Hocalar..
selamlar saygılar sevgiler.. bilişim ve hayat bölümünde attım ortaya da destek gördü. ne dersiniz yaz zaten sıcak. insan bunalıyor bilgisayar görmek istemiyor bazen :) biraz eğlenmek, tanışmak kaynaşmak için bi zirve daha doğrusu o kadar iddialı bişi değil de "gün" :D yapalım mı?
tanışmak için bahanen çok galiba. bence bu sıcakta tanışmak değil serinlemek lazım.
İstanbul zirvesine karışmam ama bir İzmir tanışma-kaynaşma zirvesine hayır demem. Katılım olursa organize bile ederim. Hiç de sorun çıkmaz. :)
Ateşbalığı
12/07/2004, 11:25
Fikir:
Bence büyükadaya gidip, bisklet kiralayıp adayı turlayın.Böylece hem tanışmış hem serinlemiş hem spor yapmış hemde eğlenmiş olursunuz.
Büyük adanın çok güzel bir bisiklet parkuru var.Doğası harika,yeşili bol ayrıca eriklere falanda dalabilirdiniz de geç oldu artık :)Kalmamıştır.
Ayrıca sırf vapur olayı bile yeter,2 milyon bileti ucuz yani.Vapurda muhabbet sohbet, çay sigara, birde yanınıza bayat ekmek alıp martıları besleyebilirsiniz.Bugüne kadar 3 kere martı benim elimden kaptı ekmeği.Harika bir duygu uçan bir nesneye okadar yakın olmak :)
Yada piknik olyına girebilrsiniz.Mangal falan olayı, yalnız çizgili pjamanız yoksa mangal yakmanıza izin vermiyorlar :) Ada yönetimi mangal gelenklerine sıkı sıkıya bağlı :)
Ben bizim arkadaş gurubunu organize ediyorumda oradan aklıma geldi.
Sevgiler,
İzmit grubu olarak hafta sonu semaverimizi alip masukiye civarlarinda serinleyebiliriz:)
İzmit grubu olarak hafta sonu semaverimizi alip masukiye civarlarinda serinleyebiliriz:)
Izmit grubu farki yine goz kirpti. :P
Bir de nargile ister bunun yaninda gonul. :hey: Yogunluk cok, ama bu super olur. Kesine yakin bir ihtimalle benden +1. Bu haftasonunun da acisini cikaririz. ;)
Kolay Gelsin...
izmit grubu pazar masukiye efendim, bekleriz :)
Ateşbalığı
12/07/2004, 16:56
masuki ne ki ?
Bir arkadaşımın çok eğlendik diye bana fotoğraflarından anlattığı sulak, yeşillik ,tatlısubalıklı bir yer .
Sevgiler,
Izmit grubu farki yine goz kirpti. :P
Bir de nargile ister bunun yaninda gonul. :hey: Yogunluk cok, ama bu super olur. Kesine yakin bir ihtimalle benden +1. Bu haftasonunun da acisini cikaririz. ;)
Kolay Gelsin...
ben mesaideyim pazar!!! gelemeyenler içinde eğlenin :aglama:
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.