Tam Sürümünü Görmek İçin : Java ile yonlendirme
d_baggio
21/10/2002, 19:57
Bir e mail okundugunda (ornegin hotmail de) okuyucuyu baska bi sayfaya yonlendirecek kod varmidir?
Mutlaka vardir ama kod kisinin yaziyi okuyup okumadigini nasil anlayabilir d_baggio? Bunu zamana göre yapmak daha mantikli olur eger bu sekilde olacaksa bir cok secenek var.
d_baggio
22/10/2002, 11:48
onemli olan kodun yonlendime yapmasi.yani mail acildiginda sayfa yonlenecek.okunup okunmamasi sorun degil yani.ornek verebilirmisin hocam?
Benim jeton yeni düştü :p Sen mail içinde yazılacak bir koddan bahsediyorsun ve bunun sayfayı yönlendirmesini istiyorsun. Hmmmm bu şekilde hiç düşünmemiştimde denemedim de valla ben normal sayfa yönlendirmesi anladım. Sanırım normal yönlendirme kodları burada işe yaramaz. Ama mesela hotmail için eski bir hack yöntemi vardı onda adam passwordunu yazar yazmaz bir popup açılıyor ve yeniden yazmasını söylüyordu. Bu da javascriptle yapılıyordu. Demekki yönlendirmede yapılabilir ama sanırım bunada bir önlem almıştır microsoft.
d_baggio
22/10/2002, 17:54
:) ben gayet masumane bi kod ariyorum .ornegin u kod bi ise yaramadi.
<html>
<head>
<script>
<!--
function jmp(){
document.location.href="..\index.asp"
}
// -->
</script>
</head>
<body onload="setTimeout('jmp()',0)">
</body>
</html>
con_simit
12/11/2002, 19:36
0. Selam
1. Hotmail html içerikli meşazları ancak <body> tagından sonra gelebilecek biçimdeyse kabul ediyor. (Çünkü kendi body'sine ekliyor)
1.1. Fonksiyonu sayfanın sonundan çağır.
2. Kolay gelsin.
Forum Yazılımı : vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.