Tam Sürümünü Görmek İçin : Ne Diyorum!!
Arkadaşlar ne diyorum şöyle bi yarışma yapsak ödüllü mödüllü bişeyler olsa bi script yarışması yapsak herkes kendi scriptiyle yarışmaya katılsa ama bide uzman php jurileri falan olması lazım güzel olurdu :kuul: bide sponsor buluruz yarışmaya olur biter................
bu yarışma fikri güzel....
fakat bu olay çok emek ister. sponsor kolay. ben olabilirim.
meraktan soruyorum burda sponsordan kasıt nedir? yani ne için ki?
yaw bırakın sıcak yaz günü yarışma filan.. :)
biz en iyisi ceviz zirvesi yapalım. tanışalım kaynaşalım eğlence içelim oooh :)
DotNetKid
11/07/2004, 02:31
zıkkım iç :p :p :p
tamam hoca sen içme bakarsın :hey:
ama cidden yaw yapalım bi aktivite be. bugünlerde en iyi bu gider..
Euclides
11/07/2004, 09:35
yaw bırakın sıcak yaz günü yarışma filan.. :)
biz en iyisi ceviz zirvesi yapalım. tanışalım kaynaşalım eğlence içelim oooh :)
:bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
muharrem_tac
11/07/2004, 10:16
Siz işi ciddiye bindirecekseniz ben gelirim . Siz yeri ve zamanı belirleyin , hemen toplanalım . Icarus , ilk defa Ceviz.Net için yapılan bir etkinlik önerisinde "içme" teklifi duyuyorum . Çok ayıp . Bize hiç yakışmadı .
yarışma olayi zaman istiyor burdaki çoğu kişi fazlasıyla yoğun o yüzden biraz zor gözüküyor...(yok arkadaslar bunun benim programlama bilmemele ilgisi yok yanlış anlamayin ;) )
içmek konusunda da muharrem abi ye
+1
muharrem_tac
11/07/2004, 11:24
Yakın zamanda güzel yarışmalar yapacağız arkadaşlar , bunun da müjdesini buradan verelim . Şu an gerekli süreci tamamlamadığımız için açıklama yapmıyoruz ama yakında yaz sezonu sonunda CeBit Bilişim 04 'e yakın güzel şeyler yapacağız . Siz güzel fikir ve önerilerinizi yazmaya devam edin .
o zaman tamam içkisiz zirve yapalım abiler :)
cidden olsun di mi? ben organize edem o zaman..
hadi bakalım yeni konu açalım o vakit :)
yani konuyu saptırmakta üstünüze yok. lütfen arkadaşlar boyle muhabbetlerinizi ya başka konu açarak yada sohbet kanallarda yapın.
+
bu arada ben bu yarışma konusunda sonuna kadar destek veriririm. hatta sponsor da olabilir yada bulabilrim.
Ali Sarı
15/07/2004, 15:45
Yine bir zirve organizasyonu sözkonusu ha :)
Kuvvetle muhtemel başarısızlıkla sonuçlanacak (Gaz veriyorum :P)
Ben İstanbul'u terk etmeden yaparsanız gelirim :)
bu gaza can kurban
ama bendede umut yok..
:(
osmansariyar
15/07/2004, 16:30
ağalar paşalar
ben yeniyim ama aranıza kabul edilirsem bende gelirim
saygılar büyüklerime
bilerek yapiyorsunuz dimi
kimdedi yaw busene trye gelmiyecegimi ahhhhhhhhh!:aglama: :aglama: :aglama: :aglama:
neyse siz yapin insallah bir dahaki sene bende katilirim
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.