Tam Sürümünü Görmek İçin : Selamdir...
Geciyordum ugradim, olmedim bilesiniz. Cemaate selam ola.
:cool:
merhaba asa http://www.noyan.net/asa/ girerek senin site ile sohbet ettim. yaw senin sitenin dili çok uzunmuş.
neredeyse "yürü de boyunu alayım" diyecekti yaw.
muharrem_tac
09/07/2004, 16:14
Aleyküm selam üstad .
DotNetKid
09/07/2004, 16:31
ii de AsaWeb konuşmuyo ki yazıyo :p
Mingitau
09/07/2004, 16:39
Güneş Çarpmış :p
Ansugo klime yerine senin \:hey: yetmez mi :P
Klima gerekli :hey:
Bi kere o eli indir aslan parcasi :)
Ayricana benim esprilerimi calma (bkz: mutasyon'daki son mesajlarimdan biri)
Rapsodi seni de sanayi tipi klimalarla sogutulan odalardan birinde birkac saat gecirmen kendine getirecektir :D
:5:
Ayricana benim esprilerimi calma (bkz: mutasyon'daki son mesajlarimdan biri)
Ayrıca ( bkz : bacilari flashback yapmak ) ( bkz : flashbanG olmus baci )
con_simit
12/07/2004, 09:30
Aleykümselam.
[KONUDIŞI]
İçip içip foruma mı giriyorsunuz, ne?
Biri çıkmış "zirve" yapalım (http://forum.ceviz.net/showpost.php?p=92830&postcount=4) diyor: "İçelim, dağıtalım". Birileri de "bkz'larla" ayarlaşıyor.
Efendiler, her entry girilen yer "sözlük" değildir.
Yeni nesil sizlerin omuzlarında...
(bkz: sözlükte değilim, irc'de değilim, forumdayım ben)
(bkz: sözlük yapmışsınız canlar)
[/KONUDIŞI]
con simit sensei soylemi$se dogrudur. lutfen foruma login olmadan once monitorden uzanan cubuga kuvvetlice ufleyiniz. 70 promil uzerinin sozlu.. ehm pardon foruma girmesi yasaktir ve isp baglantinizin 3 ay elinizden alinmasi ile cezalandirilacaktir.
ayrica (bkz: nesliniz kadar konu$un) :p
Sevgiler.
Ali Sarı
15/07/2004, 15:43
Bu vesileyle bir selam da ben vereyim. Ben de yaşıyorum :P
(Tabii buna yaşamak denirse (Adet olmuş bir bkz. de ben vereyim (bkz:arabesk)))
(Amma parantezli oldu be :P)
En azından açtığın parantezleri kapama gücüne sahipsin. O da bir gelişme :hey:
Ali Sarı
15/07/2004, 15:51
Kötü bi şey dedin sen :D
Dip1:Herkese de el sallama :P
Dip2:Away olma!
Birgun biri "o eli alirim..." ile baslayan bir cumle kuracak diye korkuyorum ama yine de el sallamaya devam :hey: <-> :hey:
selami_32
15/07/2004, 16:34
komşu el hareketi yapma
:p
DoNViToCoRLeoNe
17/07/2004, 19:17
google da forumları aratırken burayı keşfettim,hemen zıpladım :)
slm forumceviz halkı...
google da forumları aratırken burayı keşfettim,hemen zıpladım :)
slm forumceviz halkı...
bizde seni selam
yaw asa ne oldu harbi
sen geyik konu acmazdin
asikmisin nesin.
:D
bende saliyim
adet yerini bulsun :hey:
Volkan Uzun
17/07/2004, 20:50
hosgeldin asa.
umarim dah aaktif olursun :)
Mingitau
17/07/2004, 20:57
Asa kendini iyicenek tıbba adamış arkadaşlar gördüğünüz kibin :hey:
bizde seni selam
yaw asa ne oldu harbi
sen geyik konu acmazdin
asikmisin nesin.
:D
bende saliyim
adet yerini bulsun :hey:
Bu mesajda bir kinaye mi var cozemedim ama, ben gayet geyik bir insanim ve gayet geyik konular acmi$ligim vardir -yani oyle hatirliyorum. :)
Gelelim a$k me$k meselelerine... I$ten gucten zaman mi var guzel karde$im, tabii "gelince bahar aylari, gev$er gonul yaylari" sozunden yola cikarak, "geldi yaz aylari hepten koptu gonul yaylari" dersek pek dogru olabilir.
@Axion;
Hayatimi tIbba adasaydim, burada i$im ne :D Hayatimi tIbbi IT alanina adadigimi soylersek daha dogru olacaktir. Muhtemelen Turkiye'deki son 1.5 senemi ya$iyorum, ondan sonra ne olacagini ise hala tam bilmiyorum, $u siralar sadece para kazanmak ve kendimi geli$tirebilmekle ugra$iyorum.
Artik cok sevdigim birkac foruma yeterli zamani ayiramiyorum ve buna uzuluyorum ancak boyle olacagini birkac sene oncesinden, sadece IT alani uzerine cali$an arkada$lari kiskandigimi belirttigim bir konuda soylemi$tim. $imdi de 1.5 sene sonrasinin haberini veriyorum :)
Sevgiler.
Mingitau
19/07/2004, 13:20
Hayatimi tIbbi IT alanina adadigimi soylersek daha dogru olacaktir.
Tıbbi IT alanı dedinya aklıma Tıbbi Malzemeler geldi :p Malzemeiiii IT alanı da var mıdır kin? :p
Malzemeden kastin; ilac veya bilimum medikal malzemenin (ameliyat malzemelerinden, doktor onluklerine kadar) satilmasi ise, elbette var boyle bir$ey. Ama IT ile pek alakasi oldugunu soyleyemem, sadece ticaret ve benim direkt olarak ilgilendigim bir alan degil.
Mingitau
19/07/2004, 15:02
Ameliyat malzemelerinin geliştirilmesi, bunların üstlerinde bakterilerin ve bilimum mikroorganizmaların yaşatılmaması(kullanılan maddeler dolayısıyla), (kir tutmayan doktor önlüklerinin yapılması :-) ) daha dayanıklı ve sağlıklı(burda kullanacağım kelimeyi hatırlayamadım, denmek istenen daha az iltihaplanma yaralanma vs gibi sorunlar açan bazıları için paslanmayan) protezler vs vs vs Tabii bunların üretimi.
Bunlar tıbbi Malzemeler, bir de gördüğün her şeyin yapı taşları var. :)
Sen üret biz satalım hacı Axion Nukreddin efendi
Tabi tabii, hatta ihalelerde yardimci bilem oluruz :D
Mingitau
20/07/2004, 12:43
Tabi tabii, hatta ihalelerde yardimci bilem oluruz :D
Ben kolalrı sıvayıp işe başlıyayım :p
"yazılım mafyası" mı doğuyor ne?
Mingitau
20/07/2004, 13:16
"yazılım mafyası" mı doğuyor ne?
saati 49 $ 99¢ e bilimum isler mafyasi :p
bu mafya gariban ya.
bizim simit mafyası bile 10000 dolarla çalışıyor.
/* sessiztetik mafya derslerini 50 dolar + KDV ile verebilir. */
ibrahimsar
20/07/2004, 15:04
Ansugo'ya rakip mi çıktı ne? :D
kim ben mi ansugoya rakibim? eline su bile dökemem.
o bir 50 dolar uzmanı
Himmm. Buradan yesil kokular aliyorum. Takipteyim.
ibrahimsar
20/07/2004, 22:36
Yok yok... Sadece şaka yapıyordum :D
ibrahim sar? ibrahim sari?
ibrahimsar
21/07/2004, 02:45
İkisi de değil, niye?
Benzettim o zaman kusura bakmayin.
Mingitau
21/07/2004, 13:00
alisar kardeşimiz gelmez oldu buralara çay ve fındık onu kendisine bağladı sanırım :hey:
Kendisi en son Konstantinapolis Beşiktaş sahillerinde, elinde çay, ağzında nargile, derin düşünceler ile denizi keserken görülmüş.
selami_32
21/07/2004, 16:59
cık cık cık... "Konstantinapolis". Çok ayıp daha yeni Yunanlılara İstanbul dedirtmişken şu ismi yeniden gündeme getirmeyelim. ;)
saygılar
Ali Sarı
22/07/2004, 15:49
alisar kardeşimiz gelmez oldu buralara çay ve fındık onu kendisine bağladı sanırım :hey:
İnsanın evden nete girme imkanı olmayınca gelemiyor eskisi gibi. Çok mu özlediniz beni yoksa :P
Kendisi en son Konstantinapolis Beşiktaş sahillerinde, elinde çay, ağzında nargile, derin düşünceler ile denizi keserken görülmüş.
Sırf bu sözlerin bedelini sana ödettirmek için Ankara'ya geliyorum. Pazar günü saat 13:30'da karanfil sokağında, metro girişinde (aynı zamanda çıkışında) ol. Senin mar-ü parişan olma zamanın gelmiş de geçiyor.
Ali Sarı
22/07/2004, 15:51
Fakat ilginçtir, ansugo'nun mesajı hiç de yalan değil. Korkmaya başladım. Nitekim kendisi mesajı dün yazmış ve düne göre dün ben bahsedilen yerde, Beşiktaş sahilindeydim. Taa Hisara kadar yürüdüm. Sonra Sarıyer'e gittim. Sonra... Yeter :P
Bu adam beni izletiyor olmasın?
sadettinpolat
22/07/2004, 15:54
Ankara'ya geliyorum. Pazar günü saat 13:30'da karanfil sokağında
bana osmaniye yolları gözüktü...
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.