PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Komik,Dumur...

yildizib
08/07/2004, 17:19
Benden mi sebebi bilmiyorum, fakat çok komik şeylerle karşılaşıyorum.Burda da böyle durumlara rastladığımı söyleyince dalga gectiğim sanılmıştı.

Öncelikle,Televizyon pek seyretmem,fakat arasıra açtığımda komik olan şeylerle karşılaşıyorum.
Tv Komikleri;
1-Kral tv vj'lerine bayılıyorum.
2-Klipler çok komik geliyor.Özellikle yeni popcu (mantar gibi ürüyorlar)artistlerinin şarkılarını televizyonun sesini kısıp izleyin.Gülme geliyor bana.
Mesela bunlara örnek Doğuşun yeni klibi.Yarıldım izlediğimde.Atilla taş'ın salakça hareketleri(Sesini kısıp izleyin).
"sana güller aldım mutlu ol diye..mutlu ol diye.".Kızlar her yerde aynı mı?
3-Türk filmlerine bayılıyorum ben.
4-Yabancı filmlere de gülüyorum.
Mesela başroldeki kişinin rakibi olan kötü adam ya ondan okkalı bir laf yemiştir yada dayak.Sonra ;"Tekrar görüşüceez coni."(Gözü yemiyor kavgaya devam etmeye ve basıp gidiyor.)

Gerçek komikler;

Geçenlerde Avrupadan Asya yakasına geceğim ve Maltepeye bir arkadaşıma gideeğim.Yolu bilmiyorum.O da bana doğal olarak yakın durakta inip BİM market nerde var,sormamı istedi ve beni orada bekleyeceğini söyledi.

Bende otobüsten indim ve bir lokantada dürümcü ustasına sordum.
"Ben mecidiyeköy'den geliyorum.Burada bir Bim varmış nerede biliyormusunuz?"

Adam şöyle bir süzdü beni sonra ocağa bakıp cevap verdi;
"Evet,Şurada 500 metre aşağıda bir tane var ama şimdi kapalıdır.Saat 9.00 da kapanıyor."

alper
08/07/2004, 21:55
Ben hiçbir şey anlamadım bu en son anlattığının neresi "dumur"

euler
08/07/2004, 22:08
Geçenlerde Avrupadan Asya yakasına geceğim ve Maltepeye bir arkadaşıma gideeğim.Yolu bilmiyorum.O da bana doğal olarak yakın durakta inip BİM market nerde var,sormamı istedi ve beni orada bekleyeceğini söyledi.

Bende otobüsten indim ve bir lokantada dürümcü ustasına sordum.
"Ben mecidiyeköy'den geliyorum.Burada bir Bim varmış nerede biliyormusunuz?"

Adam şöyle bir süzdü beni sonra ocağa bakıp cevap verdi;
"Evet,Şurada 500 metre aşağıda bir tane var ama şimdi kapalıdır.Saat 9.00 da kapanıyor."
Ee şimdi adamcağız nerden bilsin senin Bim'in önünde arkadaşınla buluşacağını. Doğal olarak Bim'e gireceğini sanmıştır.

alper
08/07/2004, 22:13
"dumur"luk bir durum yok bence

yildizib
09/07/2004, 18:44
Mecidiyeköy'den Maltepe Bim'e alışverişe mi gelinirmiş?30-40 km mesafeden bahsediyorum...

Mingitau
09/07/2004, 19:04
Adamda diyor vah zavallı onca yolu gelmiş, ama market kapalı... :hey:

// Kesin bu amca da annem gibi düşünengillerdendir

yildizib
09/07/2004, 19:28
Bu kez de enstanteneler;

Yildiz Tilbenin klibide komik.Bu kez kendisi değil.Pala,nargile içen bi amca var orda dikkat edin.Sonra birde bir temizlik maddesi reklamı;Sunucu alışveriş merkezinde yeni alınmış fanilayı kadının elinden kapıyor ve hemen tentürdiyot döküyor üstüne.Asıl komik kısım bu değil(Bu da komik de...).Kadın bakıyor yenice fanila ne hale geldi diye.Sonra;

"-Çıkmazsa yenisini isterim." Dumur kısmı burada.
"-Tabiki!"

(Başımın etini yedin şurada ağız tadıyla bir reklam yapamadık iki dakka sus!)

euler
09/07/2004, 20:07
Klip olaylarında en çok güldüğüm Avril'ın I'm With You klibinde bir sahnede arkadan ilginç hareketlerle hoplaya zıplaya geçen çam yarması amca olmuştu. "Aaa burda klip mi çekiyonuz, ben de şöyle bi görünüveriym ekranda" moduyla döne döne bi geçişi var ki her görüşümde yarılıyorum hala. :)