yildizib
08/07/2004, 17:19
Benden mi sebebi bilmiyorum, fakat çok komik şeylerle karşılaşıyorum.Burda da böyle durumlara rastladığımı söyleyince dalga gectiğim sanılmıştı.
Öncelikle,Televizyon pek seyretmem,fakat arasıra açtığımda komik olan şeylerle karşılaşıyorum.
Tv Komikleri;
1-Kral tv vj'lerine bayılıyorum.
2-Klipler çok komik geliyor.Özellikle yeni popcu (mantar gibi ürüyorlar)artistlerinin şarkılarını televizyonun sesini kısıp izleyin.Gülme geliyor bana.
Mesela bunlara örnek Doğuşun yeni klibi.Yarıldım izlediğimde.Atilla taş'ın salakça hareketleri(Sesini kısıp izleyin).
"sana güller aldım mutlu ol diye..mutlu ol diye.".Kızlar her yerde aynı mı?
3-Türk filmlerine bayılıyorum ben.
4-Yabancı filmlere de gülüyorum.
Mesela başroldeki kişinin rakibi olan kötü adam ya ondan okkalı bir laf yemiştir yada dayak.Sonra ;"Tekrar görüşüceez coni."(Gözü yemiyor kavgaya devam etmeye ve basıp gidiyor.)
Gerçek komikler;
Geçenlerde Avrupadan Asya yakasına geceğim ve Maltepeye bir arkadaşıma gideeğim.Yolu bilmiyorum.O da bana doğal olarak yakın durakta inip BİM market nerde var,sormamı istedi ve beni orada bekleyeceğini söyledi.
Bende otobüsten indim ve bir lokantada dürümcü ustasına sordum.
"Ben mecidiyeköy'den geliyorum.Burada bir Bim varmış nerede biliyormusunuz?"
Adam şöyle bir süzdü beni sonra ocağa bakıp cevap verdi;
"Evet,Şurada 500 metre aşağıda bir tane var ama şimdi kapalıdır.Saat 9.00 da kapanıyor."
Öncelikle,Televizyon pek seyretmem,fakat arasıra açtığımda komik olan şeylerle karşılaşıyorum.
Tv Komikleri;
1-Kral tv vj'lerine bayılıyorum.
2-Klipler çok komik geliyor.Özellikle yeni popcu (mantar gibi ürüyorlar)artistlerinin şarkılarını televizyonun sesini kısıp izleyin.Gülme geliyor bana.
Mesela bunlara örnek Doğuşun yeni klibi.Yarıldım izlediğimde.Atilla taş'ın salakça hareketleri(Sesini kısıp izleyin).
"sana güller aldım mutlu ol diye..mutlu ol diye.".Kızlar her yerde aynı mı?
3-Türk filmlerine bayılıyorum ben.
4-Yabancı filmlere de gülüyorum.
Mesela başroldeki kişinin rakibi olan kötü adam ya ondan okkalı bir laf yemiştir yada dayak.Sonra ;"Tekrar görüşüceez coni."(Gözü yemiyor kavgaya devam etmeye ve basıp gidiyor.)
Gerçek komikler;
Geçenlerde Avrupadan Asya yakasına geceğim ve Maltepeye bir arkadaşıma gideeğim.Yolu bilmiyorum.O da bana doğal olarak yakın durakta inip BİM market nerde var,sormamı istedi ve beni orada bekleyeceğini söyledi.
Bende otobüsten indim ve bir lokantada dürümcü ustasına sordum.
"Ben mecidiyeköy'den geliyorum.Burada bir Bim varmış nerede biliyormusunuz?"
Adam şöyle bir süzdü beni sonra ocağa bakıp cevap verdi;
"Evet,Şurada 500 metre aşağıda bir tane var ama şimdi kapalıdır.Saat 9.00 da kapanıyor."