Tam Sürümünü Görmek İçin : Emule bağlanmıyo
mecgelir
05/07/2004, 23:24
Zoom X4 modemim var ne yaptıysam kar etmedi bi türlü emuleden birşey indiremedim kitapçıktaki gibi virtual server kısmından portları girdim tcp/ip den ip adresi yazdım. DMZ den ayarlamaya çalıştım olmadı. NATı kapattım bu seferde komple bağlantı gitti. YaRdımm.
mecgelir bendede buna benzer bi sorun vardı cd'den ilk önce wan olarak tanıdı modemi ancak sorunlu çalıştı sonradan lan olarak tanıttım ve şu an babalar gibi çalışıyor.Birde adsl 'de şu olay var son rakamına göre bi ayarlama sistemi vardı daha doğrusu son rakam eğer 0 veya 3 le biterse gibi bişey vardı onu da ttnet telefon destek ten yardım alabilirsin ( TTNET ADSL DESTEK : 124 )
mecgelir
06/07/2004, 22:15
trocin gardeş şimdi ben ethernet ten bağlandım, bana tavsiyen usb den bağlamam gerektiği midir
bendede x4 var ama bir türlü bağlanamadım hangi portları açmam lazım ve ne yapmam lazım bu programın çalışması için
mecgelir
06/08/2004, 15:00
Ben bu problemi aşmayı başardım. Önce Zoom un sitesinden indirdigim biosu kurdum. Bağlantılarımdaki TCP/IP ayarlarına hiç dokunmadım. Benim modem bana hep DHPC olarak 10.0.0.9 numarayı atıyodu bende modem ayarlarındaki virtual server dan emuleyi kullanmak için 1000 ve 1100(bende böyle) numaralı portları açtım. Cillop gibi çalışıyo hemen high id alabiliyorum. Ama bilgisayarı açtıktan(windows falan gözüksün)
modemi çalıştır öbür türlü bende sorun yaratıyo. Umarım sorununu çözer
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.