Tam Sürümünü Görmek İçin : Hayırlı olsun Ateşbalığı
2 haftadır ADSLi sabırsıkla bekleyen arkadaşımız ateşbalığına yeni bağlantılarında hayırlı olmasını ve virüssüz sörfler diliyorum.
Ateşbalığı
04/07/2004, 00:32
Sağolda konu açtım foruma deyip msn den kaçtığın şey bu muydu :) İlahi diyorum sana :)
eee artık forum dan arkadaşlar birer kilo baklava kapıp hayırlı olsuna gelir :)
Sevgiler,
Zerzevat Adam
04/07/2004, 01:37
Bir networkte kocayın :p
DotNetKid
04/07/2004, 01:39
Bir networkte kocayın :p
:super:
selami_32
04/07/2004, 15:31
eee artık forum dan arkadaşlar birer kilo baklava kapıp hayırlı olsuna gelir :)
hayırlı olsun Ateşbalığı Abla..
baklava fındıklı mı olsun cevizli mi? (soruya bak)
// doğum günün kutlu olsun Sessiztetik (forumun yalancısıyım)
Zerzevat Adam
04/07/2004, 15:59
Cevizli tabi yaa :)
hayırlı olsun Ateşbalığı Abla..
baklava fındıklı mı olsun cevizli mi? (soruya bak)
// doğum günün kutlu olsun Sessiztetik (forumun yalancısıyım)
bence fıstıklısı daha guzel. bu arada teşekkürler selami. Forum doğru yazıyor.:)
2 haftadır ADSLi sabırsıkla bekleyen arkadaşımız ateşbalığına yeni bağlantılarında hayırlı olmasını ve virüssüz sörfler diliyorum.
77. Noter baskatibi Ansugo bunu onayliyor. Gercekten hayirli olmasini ve ayni zamanda virussuz sorfler olmasini diledi.
selami_32
04/07/2004, 16:21
77. Noter baskatibi Ansugo bunu onayliyor. Gercekten hayirli olmasini ve ayni zamanda virussuz sorfler olmasini diledi.
bu konunun silinmesine kaç saniye kaldı?
DotNetKid
04/07/2004, 23:01
darısı, hayırlısıyla benim ve diğer adsl sahibi olmayan arkadaşların başına. :p
Ateşbalığı
04/07/2004, 23:23
Ya ne adsl si daha bir hayrını göremedim.Habire kopuyor fıtıracağım.Daha bir siteye girp gönül rahatlığıyla gezemedim.Hatat fıttırmayı brakın ağlıyacağım.
Virüs doldu makinam.Cevize giremiyorum.Şu an dial up bağlıyım.
Sevgiler,
DotNetKid
04/07/2004, 23:44
neden ola ki? (bir de PC nin virüs le dolmasının adsl ile bir ilgisi yok dimi ? :) )
fatihhayri
05/07/2004, 11:36
Bence açılmadan göze geldin.
bir nazarboncuğu tak modemin üstüne ve bu resmi tüm forumun göre bilmesi için burya ekle
anca kurtulursun belki.
yaşasın dial up
Ateşbalığı
05/07/2004, 11:45
Yeşil gözlerin nazar değdirdiğini bilirdim de ceviz gözleden nazar geleceğini bilmezdim :)
Annamin içinde cd patlayan cd yazıcıma yaptığı yoruma benzemiş :)
En iyis ben maiknama SP kurmayı düşünmiyim, dierek nazarbıncuğu oayına girm,zira daha kolay :)
Bu arada fıstıklı baklavayı hiç sevmem, renk olarakda çok uyumsuz bulurum baklava katları arasında.Cevizli baklava tercihimdir ;)
Sevgilir,
Ateşbalığı
06/07/2004, 00:07
Evet artık gerçekten ADSL deyim, herşeyim tamı tamına çalışıyor.Ve irc de benim ADSL savaşımda bana yardımcı olan tüm arkadaşlara çok ama çok teşekkür ediyorum.Onalar olmasaydı ne yapardım bilmiyorum.
Ama özellikle fatihhayri çok teşşekkür ediyorum, çok uzun zamanını benim DNS ve norton ayarlarımı halletmek için harcadı.Aslında ne diyeceğimi bilmiyorum, yani naısıl teşekkür edeceğimi.Teşekkür ediyorum işte :)
Hepiniz varolun.
İki gündür uyumuyorum, cümle kuramıyorum zaten.Analayın işte çok mutluyum :)
Sevgiler,
selami_32
06/07/2004, 01:09
hemen irc loglarını indiriyorum ve işi öğreniyorum (dermişim.) Evet böyle bilgilerini paylaşmayı seven arkadaşlar olmasa ceviz ceviz oluymuyrdu? yaşasın yemek yemek yok yok yaşasın bilgileri paylaşmak. Edslen tekrer hayırlı olsun Apla e darısı selami'nin başına
sayglar
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.