PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : İE bekleme sorunu..

Grafik
03/07/2004, 20:45
zaman zaman texbox doldururken sistem bekliyor yada kitliyor bazende bazı linkere basıncasayfayı açıyor yüklüyor ama kullandırmıyor kumsaati dön allah dön :) 2-3 dakka sonra düzeliyor

virüs programı kurulu + tüm güncellemeler kurulu i.s wp

mehmett
09/07/2004, 00:15
Bendede aynı şey oluyor.sistemi kilitlemiyor bende.ie 5.5 mozilla dada oldu aynı sorun
adsl zyxelp630 windows me kullanıyorum.Acaba adslden mi yoksa bir açıktan olabilir

euler
09/07/2004, 01:17
Arada IE'de bende de oluyordu. Windows Updatelerini yaptım şu an öyle bi sorun yok. Ama zaten uzun süredir Opera kullanıyorum. Tavsiye ederim.

Bu arada ADSL'den olsa bende kesinlikle olmazdı böyle bir şey. :)

aokocax
09/07/2004, 02:02
Arkadaşlar çok büyük ihtimalle bilgisayarınızda keylogger var. Anti keylogger 'lar ile bilgisayarınızı bir taratın!.

SK
13/07/2004, 22:46
ad-aware kurun. Bilgisayarızda büyük ihtimalle solucanlar var ve ie nin normal açılışına engel oluyor. İşinize yarar

Grafik
14/07/2004, 00:00
XP PRO kullanıyorum
İE 6.0.2800

keyloger yok .taradım solucanda yok lisanslı norton 2004 kullanıyorum hergünde güncelliyorum...

başka bir yazılım kullanmak istemiyorum İE 'de bu soruna bir çözüm bilen varsa buyursun

her zaman oluyor , yada belli deyfalardada olmuyor mesela bazen ceviz neti açıyorum logo banner gözüküyor aşağısı için sistem 3 dakka donuyo..

yada google da metini yazıyorum arıyıp sonuçlar çıkıyor ama tıklıyamıyorum bekliyor 1-2 dakka sonra tıklayabiliyorum...

formattan benim için çözüm değil bunuda hatırlatayım :)