Tam Sürümünü Görmek İçin : Müjdeler olsun AKH kuruldu!
yildizib
02/07/2004, 10:25
Ya ben bu siteye giremeden edemiyorum.çok gülüyorum burada.Komik insanlar var ve güzel olan da komik olduğunun farkında değiller.
Arkadaşlar;Şu an gerçekten ciddi bir mevzuya gireceğim.kendinizi tekrar toparlayıp konuya adapte etmeye çalışın.
Sen bin bir emekle araştırıp didindiğin ve foruma yazdığın yazın silinen liseli kardeşim,sen iş arasında bende cevize katılayım deyip zor zahmet çaktırmadan internete girip cevize iştirak eden memur kardeşim,Sen ev hanımı Ayşe teyze,sen kundaktaki bebek,ağlama artık!Müjdeler olsun ki,Adminlerden Kurtulma Hareketi kuruldu!
AKH bu günden sonra daha özgür bir forum için mücadeleye başlamıştır.
mücadelende başarılar dileyeyim ancak adminlerle alıp veremediğin konu nedir?
selami_32
02/07/2004, 11:12
Adminler şimdi seni çarpacak.
Silinmesi gereken gereksiz bir başlık olarak nitelendirebiliriz. Talihsizlik.
------------
Ya ben bu siteye giremeden edemiyorum.çok gülüyorum burada.Komik insanlar var ve güzel olan da komik olduğunun farkında değiller.
-----------
Ahhah, itirafin boylesi :)
Bizde acaba bir takim uyeler acaba cevizi ne olarka algiliyor diye kafa patlatirken, cevap kendiliginden geldi: Mizah icerikli site...
Simdi yonetim kurulunun toplanip, cevizin amacinin ne oldugunu cesitli algilama kapasitelerine gore anlatacak biseyler yapmasi gerekecek.
ilk fisimiz:
"Ceviz bilisim sitesidir"
yildizib
02/07/2004, 11:39
Mesaj gitmesi gereken yere gitti.Anlayan anlaması gerekeni anladı.Küstahlık yapmayın.
Demek hareket lideri 'sert muhalefet' yolunu sececek, bir nevi diktator gibi davranip, kendisine cevap verecekleri bile kendisi belirleyecek, ustune birde, iktidar uyelerini kustahlik felan ile suclayacak...
Neyse, simdilik toylugunuza veriyorum ve 'kustah' seklindeki ifadenizi maksadini asan ifade olarak algilayip tazminat davasi felan acmiyorum...
ikinci fisimiz:
"Oku ali oku. Ali birinci fisi oku"
Küstahlık yapmayın.
Talihsizliğin mükerrer olması olarak nitelendiriyorum.
yildizib
02/07/2004, 12:00
Kim buranın sorumlusu.Şu arkadaşların mesajlarını silermisiniz.Yada siz yönetimdeyseniz kendi mesajınızı silermisiniz lütfen!İnsanlara takılmakta mı yasak?Kafayı mı yedim ben böyle bir hareket başlatıcam?
Mingitau
02/07/2004, 12:03
Üçüncüğ fiş duyruldu:
"Burak ata bin"
yildizib
02/07/2004, 12:05
Axion;bak arkadaşım sana zaten geldim geleli gıcık oluyorum.Başkası yapınca hakaret oluyor siliyorsunuz.Şimdi kendi mesajını kendin silermisin lütfen.Sil!
Mingitau
02/07/2004, 12:08
Canım ciğerim brası hayata dair ve burda Ansugo' nun kuralalrı geçerli, Ansugo ne derse o.
-------
Kim buranın sorumlusu.Şu arkadaşların mesajlarını silermisiniz.Yada siz yönetimdeyseniz kendi mesajınızı silermisiniz lütfen!İnsanlara takılmakta mı yasak?Kafayı mı yedim ben böyle bir hareket başlatıcam?
--------
Anlatmakta zorlandigimiz bir diger konuda bu konu.
Sandiginizin aksine, burada, hazir kita, mesaj silmek icin bekleyen birileri yok. Zaten kimse durup dururken de biseyleri silmiyor.
"Mesajin konuyla alakali olmamasi"
"Uye olurken okumus olmaniz gereken kurallarla ortusmeyen icerige sahip olmasi"
"ilgili forumun tepesinde yeralan kurallarla ortusmuyor olmasi"
gibi bazi kriterler gozununde tutularak zaman zaman duzenlemeler yapiliyor. Sandiginiz gibi kisisel seyler soz konusu olmuyor. Kaldiki olsa bile (tavrinizdan bu durumu anlayabileceginizi seziyorum) yoneticidir, siler kurali islemeye basliyor.
Sonuc olarak, (ve yonetici olarak) bu konuda silinmesini gerektirecek bir durum goremiyorum.
Bu kadar fis yeter, simdi ev odevi:
"Bilgiyi ve tecrubeyi paylasmak amacli ortamlarda, ortamin duzenine ve dolayisiyla herkesin faydasina yonelik calismalari surekli elestirmek bize ne getirir, bizden ne goturur?"
Not: Kompozisyon seklinde olacak, 500 kelimeyi asmayacak.
Herkesin kendi kuralları var yani. Ansugo ne derse o oluyor bu forumda öyle mi? Herkes kendi çöplüğünde öter misali? Ne kaddar güzel...
Mesaj silme olaylarını ve bazı yöneticilerin fevri hareketlerini kınıyorum.
Mingitau
02/07/2004, 12:25
Bende forum yönetimini bakanlar kurulu ve millet meclisi ile karışıtranları kınıyorum. Kın kın kın
yildizib
02/07/2004, 12:25
Anlatmakta zorlandığınız kadar anlamakta da zorlanıyorsunuz.Açık açık bağırayım mı?Takılmaydı o tamam mı takılma!Artık toplum önünde size yakışmayacağınızı düşündüğünüz davranışınızı sona erdirmeniz gerektiğini anlayacağınızı düşünüyorum.
CrazyCat
02/07/2004, 12:31
Biras sakin sakin gitsek nasıl olur?
Tartışmadan sakince gelmez ama kırıcı olmamakta fayda var.
Belki farketmişsinizdir yada yeni farkediyosunuzdur diye hatırlatmak istemiyorum fakat buradaki insalnarın büyük bir çoğunluğu birbiri ile arkadaşlar.
O yüzden gerekirse tartışalım, şakalaşalım fakat kırıcı olmayalım. Türk bilişim camiasının eli iş tutan ve öğrenmeye açık herkese ihtiyacı var.
Bende forum yönetimini bakanlar kurulu ve millet meclisi ile karışıtranları kınıyorum. Kın kın kınEvet mesaj yerine ulaşmış.
bkz. Süper yönetici Aksiyonları vol. II
Ateşbalığı
02/07/2004, 12:33
Axion;bak arkadaşım sana zaten geldim geleli gıcık oluyorum.
Yok tanıyınca okadar da gıcık değil, biraz fazla mızmız, habire şeker isteyen bir tip ,ama onuda bebek şirin olmasına verip mutlu mesut geçinip gidebilirsiniz :)
Sevgiler,
Analamayla ilgili bir problemim olabilir, aksini hic savunmadim ama, sanirim sizin 10 nolu postta yazdiklariniza kadar kimse anlamadi, bu durum benim anlama problememim den cok sizin anlasilamama probleminize isaret ediyor olabilir, bilginize...
Bu arada, benim toplum onunde farkli davranmak gibi bir kaygimda yok. Toplumun arkasinda ne isem onunde de oyum. Bu arada emir kipinden cikmis cumleler size daha cok yakisti soylemeden edemeyecegim ;)
yildizib
02/07/2004, 12:35
CrazyCat;Ben bana yapılan bir meydan okumaya dayanamıyorum.Yoksa bakınız kimseye saldırmadım.Onlar başlatıyorlar ve onlar seviyesizleştiriyorlar!
Ansugo ne derse o oluyor bu forumda öyle mi?
Ne mutlu herkese ki durum bundan ibaret.
Mesela birazdan "Kapan" diyecegim ve konu kapanacak.
Kapan konu kapan!
// Protesto yapmak isteyen veya da bazi seylere kil kapan insanlar icin forumlarimizin uygun bolumleri mevcuttur. O bolumlere cevap yazilamamasi dolayisi ile gelip hayata dair'e konu acmak hinliktir, sinsiliktir. Bunu boyle yapan hintir, sinsidir, kara kedidir.
// Bu konu devami mahiyetindeki konular bu bolumden silinir.
// Yukarıdaki kurallar herkesi baglar. Bu kurallari Ansugo yurutur.
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.