Tam Sürümünü Görmek İçin : Yeni PHP'cilerle Grup Kurmak
karavanabatu
30/06/2004, 21:59
Selam ben şey düşünüyorum.PHP'ye yeni başladım ve sadece kitap başında öğrenen biri olamk istemiyorum.Kendimi daha etkin geliştirmek için cevizdeki yeni php ci arkadaşlarla bir grup kurmak istiyorum.Ya mesela birbirimize burdan bilgi alışverişi yaparız.Gerekirse maille falan çok hoş olmaz mı ya?Herkes faydalanır
TEŞEKKÜRLER
İyi güzel hoş olur da aynı konuyu neden 2 kere açtın ki?
bencede iyi güzel hoş olurda aynı konuyu niye 2. kez açtın :) bide zaten ceviz net formunun misyonu o değilmi ?
burası profesyonellerin proje geliştirme alanından çok profesyonellerle amatörlerin birleştiği bir nokta yani zengin amcanın fakir amcaya yardım ettiği yer.
herkesin herkesden öğreneceği çok şey var.. öğrenmek için okumak ve azim yeter. grubu boşwer zaten bilgi selinin aktığı kocaman bir grubun içindesin..
karavanabatu
30/06/2004, 23:04
Hııımm
Selam ben şey düşünüyorum.PHP'ye yeni başladım ve sadece kitap başında öğrenen biri olamk istemiyorum.Kendimi daha etkin geliştirmek için cevizdeki yeni php ci arkadaşlarla bir grup kurmak istiyorum.Ya mesela birbirimize burdan bilgi alışverişi yaparız.Gerekirse maille falan çok hoş olmaz mı ya?Herkes faydalanır
TEŞEKKÜRLER
Ya forum varken başka bir oluşuma gerek yok, anarşist miyiz :)
KAFAYI-7M
02/07/2004, 13:53
Ehehe hotbek. Arkadaşlar ceviz'in irc odasında anında yardımlaşabiliriz. Orayı kullanınız.
karavanabatu
02/07/2004, 15:57
Kardeşler ben irc'ye giremiyom.Aşağıdaki IRC'ye tıklıyom bulunamadı diyo:(
Mingitau
02/07/2004, 16:33
Mırc yok mu kurulu ?
6667 den giremiyor olabilirsin.. 6668 6669 7000 portlarını dene ..
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.