Merhaba ,
İnternetten nasıl para kazanabilirim sorusunun cevabını araştırırken
Google Adsense ye rastladım
bu yolla para kazananınız yada para kazanana şahit olan var mı_?
Başka önerileriniz varsa bekliyorum.
Teşekkürler ..
Merhaba ,
İnternetten nasıl para kazanabilirim sorusunun cevabını araştırırken
Google Adsense ye rastladım
bu yolla para kazananınız yada para kazanana şahit olan var mı_?
Başka önerileriniz varsa bekliyorum.
Teşekkürler ..
Türkiyeden çok büyük paralar kazananın olacağını sanmıyorum.
Çok küçük paralar kazananlar olduğunu biliyorum onlarda paralarını alamadılar.
300 ytl aldım. Yakın sürede 100$ alacagım. Ben çok az kazanıyorum. Aylık 8000$ kazananları biliyorum (türk) 2000$-3000$ cok kazanan bildigim var.
Gecen gün okuyan arkadaşıma ziyaretine gittim ev arkadaşı 2000-3000$ para kazanıyorum havalarına yatıyodu hatta dövecektim. Zor tuttum kendimi.
Bazı ceklerin fotoları vardı silmeseydim eklerdim![]()
genelde insanimiz hile agirlikli koydugu icin reklamlari alamadan banlaniyorlar (:
ama alanlar da var tabi ki..
hitin saglamsa icerigin reklamlara uygunsa en guvenilir reklam secenegi elbette Google Adsense![]()
@Lnxtr 8000$ veya 2000-3000$ gibi paraları alabilecek çok az site var türkiyede. Ne kadar bir sürede bu paralar toparlanıyor 1 ay değil heralde.
Sen 300 YTL nekadar sürede birikti.
@C-Nem dediği gibi hileye başvuran ve bunun yüzünden parasını alamayan birçok kişide var.
Google Adsense bana şuana kadar hep uzak geldi bununla ilgili bir bir yazı.
http://www.ansugo.net/2006/06/02/web...ik-gina-geldi/
İçerik çok geniş olursa ve hit de çok yüsek olursa tabiki iyi paralar alınır ama kaçtane böyle site var olanlarında google gelecek paraya ihtiyaçları yok.
6 ayda 200 ytl birikti. Alacağımı hiç sanmıyordum ama denemeliğine çeki istedim. Bankaya verdim. Elemanlar 30 gün sonra parayı yatırdılar. Parasında değilim aslında ama Google botları siteden çıkmıyor. Bilemiyorum yararı var mı?
Google advense botu ile arama motorunun botu farklı.
Türk olupta yabancı siteleri olan kişilerden ayrıca genelde mp3 siteleri zamanında parayı vuruyordu.
iyinet.com un forumlarına bakın oradada baya iyi kazananlar var.
Bu arada google dan para kazanmak istiyorsanız google göre site yapmanız gerekli.
Şimdi bir şey söyliyecegim diger yorum yazan insanlar oha diyecek biliyorum.
Tık başına çok 1$ üstü para aldım. Günde 15 tık olup 17$ kazandıgım günleride biliyorum. Bunları kazanmak için sabır gerekli ve iyi bir ingilizce bazı zamanlar düşünüyorum işi bırakıp google amı dönsem diye
Dönenler kazanıyor.
Advense kayıtlarına baktım.Sitenin birinde 3 tık 2,10$ iyi para değilmi?
Günde 50-60 tık olsa 50$ günlük kazancınız. Aylıkda 1500$ gibi iyi bir fiyat demektir. Kac tane çalışan kişi bu kadar para alıyor?
işte o clickler genelde hileli oluyor (:
meta degerlerini degistirim sitelerini
TURİZM VEYA KİRALAMA SİTELERİ gibi gösterip botların o tip reklamları vermesini saglıyorlar.
bu derecede click basina deger artiyor
ve bu bir hile tabi ki (:
google numarayi anlayincaya kadarparayi aldin aldin alamadin gitti (:
C-Nem Öyle değil.
daha çok çalışmalısın![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks