+ Cevap Yaz
Toplam 14 sayfadan 7. sayfa
İlkİlk ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... En SonEn Son
131 sonuçtan 61 ile 70 arası gösteriliyor

Konu: Google Adsense Kullanarak Para Kazanan Var mı?

Üye asikirmizi Adlı Üyenin Profil Grafiği

Üye olmam gerekiyor lakin üyelik formunu istendiği şekilde doldurmama rağmen hep:

UYARI Şu anda, ödeme adları ve adreslerinde yalnızca ISO-Latin-1 karakter desteği sunmaktayız. Yardım Merkezi'mizde tüm ISO-Latin-1 karakterlerinin listesi bulunabilir.

hatasını alıyorum

Tembel Coder Meteryus Adlı Üyenin Profil Grafiği

UYARI Şu anda, ödeme adları ve adreslerinde yalnızca ISO-Latin-1 karakter desteği sunmaktayız. Yardım Merkezi'mizde tüm ISO-Latin-1 karakterlerinin listesi bulunabilir.
    Şimdiye kadar gördüğüm en açık seçik hata mesajlarından biri bu,
    ama eğer Türkçe'niz yoksa bir tercüman aracılığyla çeviri yaptırın isterseniz.
    meteryus.com // yenilendi

Murat Yavuz doronty37 Adlı Üyenin Profil Grafiği
    Yer
    Kayseri

Alıntı Ercan, mesajından alıntı:
    adsenseden çok iyi kazanan insanlar var ama hit=para
    Alıntı C-Nem, mesajından alıntı: Mesajı Gör
    bence hit de değil
    kaliteli site = para
    çok kaliteli site = çok para

aslında burada şöyle bir birleştirme yapılabilir.

hit = kaliteli site = kaliteli reklam = para

Üye asikirmizi Adlı Üyenin Profil Grafiği

Alıntı Meteryus, mesajından alıntı: Mesajı Gör
    Şimdiye kadar gördüğüm en açık seçik hata mesajlarından biri bu,
    ama eğer Türkçe'niz yoksa bir tercüman aracılığyla çeviri yaptırın isterseniz.
    Bişi denir ama forum kurallarını tam bilmiyorum, neyse şaka bi yana
    tükçe karakterler kullanmama rağmen bu hata oluyor, belkide gözümden kaçan bi yer vardır ya da adsense de geçici bir sorun,
    çünkü bi sonraki aşamada zaten aşağıda bi javascript hatası gözüküyo, farklı tarayıcı denedim, belkide benim bilgisayarda sorun... ön yargılı olmamak lazım

İptal Durumu

Ardaşalr bence bir bilgilendirme kampanyası yapmalıyız. Sitelerinize üye olan veya yakın arkadaşlarınıza ya da messenger listenizdeki herkese mail atarak bundan girdikleri sitelerdeki Google reklamlarına tıklamalarını söyleyin. Ben bunun webmaster'a para kazandırdığını öğrendikten sonra hep yapmaya çalıştım.

Hipokondriyak hiko Adlı Üyenin Profil Grafiği

mohawk,

Bunun yerine size tavsiyemiz soyle olabilir. Bu tarz messenger yazismalari yerine, veya arkadaslarina google reklamlarina tiklamasini soylemek yerine (-ki bu bir risktir, cunki google bunu anladigi zaman google hesabini bloke edebilir.), Neden yararli, bol icerikli genis kapsamli bir websitesi yapip, ziyaretci sayisini arttirarak reklamlardan para kazanmiyorsun?

Cunki messengerda onlarca kisiyle teker teker ugrasip tum gununu yok edene kadar, bu site icin zaman harcasan daha faydali olur. Hic degilse messengerdaki en fazla 50 kisi yerine, binlerce insana ulasirsin. Bu da senin icin ekstra tiklamalar yaratabilir.

Çakma Bilişimci astronot Adlı Üyenin Profil Grafiği
    Yer
    Winamp

Herşeyin başı ingilizce
    3 günlük dünya 2.yi yaşıyorsun bile!

READ ONLY
    Yer
    MERSİN

Alıntı astronot, mesajından alıntı: Mesajı Gör
    Herşeyin başı ingilizce
    Türkçe ye ne olmuş.
    Bak ceviz e . ayda 6000 YTL goturuyor
    Enson 27/01/2007 18:36 tarihinde turker tarafından düzenlenmiştir.

FirstLady C-Nem Adlı Üyenin Profil Grafiği
    Yer
    shiftdeleted trash

en azindan ingilizce içerik ile kazanmak daha kisa süre aliyor.

pan
    pan hatta değil
    Burst command 'til war! pan Adlı Üyenin Profil Grafiği
    Yer
    İstanbul

aslında çok ince bir sistem adsense.3 taraflı bir kazanç söz konusu, hem müşteri çekmek isteyen firma, hem google, hemde yayıncılar kazanıyor.sistem mükemmel işliyor, hileye mahal vermiyor.ama gelgelelim şöyle bir problem var.sonuçta yayıncının kazandığı bu para havadan gelmiyor, relamverenden geliyor.gün geçtikçe yayıncı siteler artıyor (anormal bir hızda) haliyle bu reklam pastası bölünüyor.yayıncılar bu kadar çok olunca haliyle tıklamalar da artıyor, ama reklamverene geri dönüşü olmayan tıklamalar.reklamveren geri dönüşün az olduğunu haliyle reklam vermeyi kesecektir.
    yani webmaster'lar, adsense ilelebet kalacak birşey değil gibi gözüküyor.tabiki kalacak ama şöyle kalacak, reklamveren azalacak, sağlam reklamverenler reklam verecek, pastadan dişe dokunur payıda büyük siteler kapacak.
    siz siz olun "aman para kazanayım" diye bulk site açıp her tarafını reklam doldurmayın.en azından biraz büyüttükten sonra reklam yayınlayın ki işinize yarasın.

ha ben böyle bir öngörüde bulunabiliyosam, bundan en büyük menfaati sağlayan google şimdiden bunları düşünüp sistemi dengelemek için önlemler yöntemlerini bulmuştur bile, ve bundan en zararlı cıkacak olan kesinlikle ufak webmasterlar olacaktır

sigara parasıyla sunucu masraflarını çıkarsın yeter zaten
    "Bu memleket tarihte Türk’tü, halde Türk’tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır."
    - Mustafa Kemal ATATÜRK

+ Cevap Yaz

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)