daha önce araştırmıştım sınır yok. yeterki sitelerin içeriği google'ın kurallarına göre olsun.
daha önce araştırmıştım sınır yok. yeterki sitelerin içeriği google'ın kurallarına göre olsun.
0'dan 5 çıkması mümkün değil gibime geliyor.
hmm o konuda bir bilgim yok.
zaten çok da problem değil sanırım, neticede iphone diye aratılınca pr 0 haliyle bile ilk sayfada çıkıyor![]()
adsenseden çok iyi kazanan insanlar var ama hit=para![]()
hit=(Değil)para bence gercekcilhit = BirazPara
bence hit de değil
kaliteli site = para
çok kaliteli site = çok para
Bence esas kalitenin mahiyeti tartisilmali. Neye gore kalite, kime gore kalite?
Paranin mahiyeti de tartisilabilir. Para ya da cok para nedir? Mesela benim icin bir lira cok para olabilir.
Google Adsense ile benim tanışmam aslında 2 sene evvel. O zamanlar hesap açıp arama motoru ve banner koyduğumda işte günlük maksimum 0.2 $ görmüşümdür. Biraderim bu işlerle ilgiliydi, bana dedi ki "süpermiş google, türkiye'ye eft yapıyormuş" yahu dedim ne getirecek ki... Sonradan kafama yattı ve en azından bir deneyeyim dedim.
Arkadaşlar küçümsemeyin. Ben artık türkçe içerik değil de yabancı içerikli siteler açıyorum ve ciddi ciddi bir maaşım oldu gibi. Eğer siz de iyi araştırır ve yerinde bir site inşaa ederseniz gerçekten küçümsenemeyecek paralar kazanırsınız.
Ben asla rakam konuşmam, konuşmak da yanlış geliyor bana fakat sırf bilginiz olsun diye söyleyeyim, türkçe içerikli bir sitemde günlük rekorum 30 dolar. Yani öyle şahane bir hit alan site değil fakat iyi ziyaretçisi var. Hedefiniz bence yabancı içerik ve community olmalı. Biz devamlı ziyaret eden kullanıcıları hedefledik, onlara google a tıklamalarını rica ettik ve gelirlerimiz çokça arttı. Tabi ki bunu text olarak yazmamalısınız. Doğrudan banlanırsınız. Kaldı ki doğru adımları yaparsanız buna da ihtiyaç duymazsınız.
Diyeceğim o ki, tasarıma kodlamaya ayırdığım vakti google adsense e ayırmış olsam, sitelerimi daha önceden seo dan geçirsem, belki 1 yıl evvel bannerları iliştirsem çok çok fazla kazanırdım.
Eğer devam ederse husus, ben deneyimlerimi aktarırım küçük küçük.
Saygılar
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks