POSTACI'yı html formatında e-posta göndermeye yarayan ve gönderilen e-postaların spam kutusuna düşmemesi için teker teker gönderen bir program olarak tasarladım.
program esas olarak bir text dosyasından okuduğu posta adreslerine sıra ile mail göndermektedir. programın şuanki kapasitesini 200000 gönderi olarak tasarladım.
e-posta gönderirken iki gönderim arasında zaman ayarı yapabilme ve eğer gönderim listesi yarım kalırsa (elektrik kesintisi bağlantı kopması tarzında) program tekrar çalıştığında kaldığı yerden devam edebilme özelliği bulunuyor. Programa girdiğiniz kullanıcı bilgileri kaydediliyor ve her girişinizde tekrar tekrar sunucu port adreslerini yazmak zorunda kalmıyorsunuz.
Programı etkin kullanabilmek için html diline hakimseniz veya kompozer tarzında programları kullanabiliyorsanız gayet janjanlı mailler gönderebilirsiniz.
Program şuan içinde bazı hatalar barındırıyor fakat zamanla bu hataların üstesinden gelip ilerki sürümlerinde daha farklı özellikler eklemeyi düşünüyorum.

LinkBack URL
About LinkBacks
Alıntı Yaparak Yanıtla
forumda mesaj düzenleme kısmını bulamadığım için fazlalık dosyalardan ayıklanmış halini bu mesaja ekliyorum.
Bookmarks