+ Cevap Yaz
3 sonuçtan 1 ile 3 arası gösteriliyor

Konu: html E-posta programı, POSTACI

Üye

html E-posta programı, POSTACI

POSTACI'yı html formatında e-posta göndermeye yarayan ve gönderilen e-postaların spam kutusuna düşmemesi için teker teker gönderen bir program olarak tasarladım.
    program esas olarak bir text dosyasından okuduğu posta adreslerine sıra ile mail göndermektedir. programın şuanki kapasitesini 200000 gönderi olarak tasarladım.

e-posta gönderirken iki gönderim arasında zaman ayarı yapabilme ve eğer gönderim listesi yarım kalırsa (elektrik kesintisi bağlantı kopması tarzında) program tekrar çalıştığında kaldığı yerden devam edebilme özelliği bulunuyor. Programa girdiğiniz kullanıcı bilgileri kaydediliyor ve her girişinizde tekrar tekrar sunucu port adreslerini yazmak zorunda kalmıyorsunuz.
    Programı etkin kullanabilmek için html diline hakimseniz veya kompozer tarzında programları kullanabiliyorsanız gayet janjanlı mailler gönderebilirsiniz.
    Program şuan içinde bazı hatalar barındırıyor fakat zamanla bu hataların üstesinden gelip ilerki sürümlerinde daha farklı özellikler eklemeyi düşünüyorum.
    Eklenmiş Dosyalar

Üye
    Yer
    İzmir

Güzel bir program

Merhaba,

Ellerine sağlık, çok güzel bir program olmuş. Böyle örnekler yaptıkları işlerden çok yeni programcıları heveslendirmek ve birkaç satır kod ile neler yapılabildiğini göstermek açısından önemli.

Not: Programı çalıştırabilmek için db uzantılı veritabanı dosyalarını silmek zorunda kaldım. Program database dosyalarını bulamayınca yeniden oluşturarak sorunsuzca çalıştı.

__
    Önder Cankurt
    Alika Bilgisayar Donanım & Yazılımevi

Üye

Alıntı Onderce, mesajından alıntı: Mesajı Gör
    Merhaba,

Ellerine sağlık, çok güzel bir program olmuş. Böyle örnekler yaptıkları işlerden çok yeni programcıları heveslendirmek ve birkaç satır kod ile neler yapılabildiğini göstermek açısından önemli.

Not: Programı çalıştırabilmek için db uzantılı veritabanı dosyalarını silmek zorunda kaldım. Program database dosyalarını bulamayınca yeniden oluşturarak sorunsuzca çalıştı.

__
    Önder Cankurt
    Alika Bilgisayar Donanım & Yazılımevi

teşekkürler...
    Veri tabanı dosyalarının klasörün içinde olmaması gerekiyordu zaten fakat benim dikkatsizliğimden ötürü onalarla birlikte sıkıştırmışım sanırım. Yazınızı okuduktan sonra farkettim forumda mesaj düzenleme kısmını bulamadığım için fazlalık dosyalardan ayıklanmış halini bu mesaja ekliyorum.
    python'la ilgilenen arkadaşlara bir nebze yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana...
    Eklenmiş Dosyalar

+ Cevap Yaz

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Mesaj Yazma Hakları

• Yeni mesajgöndermezsiniz
  • Cevap yazamazsınız
  • Dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajınızı düzenleyemezsiniz