mrb arkadaşlar yazılımında htaccess kulandığım siteyi windows sunucuya yükledim çalışmadı . site hata verdi .htaccess i sildiğimde site açılıyor fakat htaccess in yaptığı işlemler yapılmıyor .. windows sunucuda bunu çalıştırmanın bir yolu varmıdır ? veya buna alternatif olarak yapabileceğim bişey varmı ? htaccessin görevini yapabilecek herhangibir şey ..
bende tam o yazıyı okuyordumama sunucuya bağlanamadım .. ip adresi olarak verdikleri sunucu ip si var onu denedim localhost yerine yazılan ip . ama bağlanamadı ..
apache/conf klasöründe httpd.conf ayarlarındanü bul.LoadModule rewrite_module modules/mod_rewrite.so
başında ki # işaretini kaldır.Apache 'ye reset at birde öyle dene.
Arkadaşlar ilginize teşekkürler. Server bana ait değil localde windowsta gayet güzel çalışıyor sorun yok . natrodan aldığım hostta sorun yaşadım .. Çareyide hostu linuxa çevirmekte buldum başka bişey gelmedi elimden ..
bende plesk panel yok, nartonun entrenix kontrol programı var ne yapabilirim.Bir türlü yapamıyorum url rewrite olayını.Servere apache kuramıyorum çünkü hem php hem asp siteleri var.bir port ayarlarını yapıp ikisini çalıştırsamda yemiyor.isapi rewrite üzerinden gitmeyi denedim yine olmadı.Değişmiyor sonuç.Yine ....php yine ...php :S çıldırmak üzereyim.Beynime ağrılar girdi
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks