intvalli derken integer olarak kullanmak için mi?
switch ((int)$_GET['islem'])
olarak kullanabilirsiniz.
Merhaba arkadaşlar.Swith ve function ile ilgili bir sorum var.Ben
olarak kullanıyorum.Buradaki get kullanımını intvalli nasıl yapabilirim?PHP Kodu:<?
switch ($_GET['islem']){
?>
Bedava portal scripti:
http://phpsitem.net
intvalli derken integer olarak kullanmak için mi?
switch ((int)$_GET['islem'])
olarak kullanabilirsiniz.
mert formdan gelen sıfır(boş) olunca hata vermesin diye şöyle bir şey de yapabilirsin;
PHP Kodu:if (intval($_GET['islem']) != 0){ $mertin_portalini_biran_once_bitirmesini_bekleyen_c3rin_degiskeni = intval($_GET['islem']); }
$mertin_portalini_biran_once_bitirmesini_bekleyen_ c3rin_degiskeni
php syntax'i böyle birşey görmemişti ve halen daha görmedi Allah MySql'e zeval vermesin
case seçeneklerinin default değerine işlemler eklerse 0 kontrolüne gerek kalmaz![]()
php benimle tanışmadan önce güçlü bir dildi ancak benimle tanıştıktan sonra aciz kalmaya başladıben ki php web sitemden windowsa nasıl hükmedebilirim diye araştırma yapmış bir coderim
evet ikisi de hata yakalamaya giriyor,gayrı mert gardaşım hangi abisinin sözünü dinlerse![]()
Güzeldi
Mert sen gel benim sözümü dinle 0 yerine yazılacak çok rakam var mazallah.![]()
Denesin bakalım dönüp dolaşıp default'a gelmesinde![]()
yok yok öyle bir hata yapmaz mertşaka bir yana ikisi de aynı işlevi görür farkı;
benim dediğim ""kullanıcı doğru yapacaktır"" ancak hatalı bir işlem yaparsa if ile hatasını düzelt demek
dumanistin dediği ise ""kullanıcı hata yapacaktır"" ancak doğru bir işlem yaparsa caselerdeki yap demek
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks