Sayfa 1 - Toplam 2 12 SonSon
Bulunan 1 den 10 - Toplam 12

Konu: sitenin ekran görüntüsünü sayfaya ekletmek

  1. #1
    Üyeliği İptal Edildi
    Üyelik Tarihi
    20-Eylül-2009
    Mesaj
    72

    Varsayılan sitenin ekran görüntüsünü sayfaya ekletmek

    İyi Günler

    php kodu ile sitenin adresini yazınca yazan siteyi ziyaret edecek ve resmini çekip ekrana ekran görüntüsü ekliyecek. bunu yapmak nasıl mümkün .

    reklam bir görünümünü göreceksiniz.Bunu nasıl yapabiliriz.
    Son düzenleyen Cihan Yakar, 21-Eylül-2009 saat 01:25.

  2. #2
    Ceviz Üyesi pys60 Üyenin Avatarı
    Üyelik Tarihi
    18-Kasım-2008
    Nereden
    gaziantep
    Mesaj
    99

    Varsayılan

    http://www.browsrcamp.com/index.php bu siteden çekip alıyorlar benim bildiğim bu site nasıl yapmış bilmem
    mersin üniverstesi makina mühendisliği yaktın benii

  3. #3
    Üyeliği İptal Edildi
    Üyelik Tarihi
    20-Eylül-2009
    Mesaj
    72

    Varsayılan

    işte tam demek istediğim şey bu ama tabi kendi siteme eklemem lazım

  4. #4
    Ceviz Üyesi pys60 Üyenin Avatarı
    Üyelik Tarihi
    18-Kasım-2008
    Nereden
    gaziantep
    Mesaj
    99

    Varsayılan

    dle için yapılmış bir mod var bir incele derim eklenti olark ekledim
    Eklenen Dosyalar Eklenen Dosyalar
    mersin üniverstesi makina mühendisliği yaktın benii

  5. #5
    Ceviz Üyesi arikan Üyenin Avatarı
    Üyelik Tarihi
    15-Haziran-2007
    Nereden
    Bursa
    Mesaj
    619

    Varsayılan

    Bu konu hakkında çok fikrim olmamakla birlikde daha önce başka bir forum da okumuşdum oradan aklımda kaldığı ile aktarayım.
    tek başına php ile olmuyor.
    ekstra uygulamalar ve bu işi yapabilecek bir server kurman gerekiyor.
    eğer çok önemli değil ise senin için hiç bulaşma derim.
    O forumdaki arkadaş da gayet bilgili bir arkadaşdı kendisi vazgeçmişdi.
    İnsanın nefsinde ne zalimlikler gizlidir, yeterki fırsatını bulsun.

  6. #6
    Ceviz Üyesi DİVANE Üyenin Avatarı
    Üyelik Tarihi
    03-Temmuz-2009
    Mesaj
    88

    Varsayılan

    Kullanmadım ama burada bir sınıf var.

  7. #7

    Varsayılan

    snapcasa.com bir yazı yazıcam atarım buraya yazı linkini

    http://onderalbayrak.org/web/php-mys...unu-almak.html
    Son düzenleyen Sniper, 20-Eylül-2009 saat 23:29.

  8. #8
    Üyeliği İptal Edildi
    Üyelik Tarihi
    20-Eylül-2009
    Mesaj
    72

    Varsayılan

    <?php
    $site = $_GET['site'];
    $img = "http://snapcasa.com/get.aspx?code=1000&size=l&url=".$site;
    echo "<img src='".$img."' border="0" height="280" width="210" />";
    ?>
    yazmış olduğun kod belirlemiş olduğun yerden resim çekiyor. bahsetmiş olduğum olayı gerçekleştirmiyor

  9. #9

    Varsayılan

    kendın çekmeyimi dusunuyorsun başka siteden alaiblirsin.

  10. #10
    Üyeliği İptal Edildi
    Üyelik Tarihi
    20-Eylül-2009
    Mesaj
    72

    Varsayılan

    ben biraz araştırdım birşeyler buldum ama tam istediğim olayı grçekleştirmiyor
    http://www.camelyaf.tk/ekrangoruntusu/ buradanda bakabilirsiniz anca bu kadarını başardım amacım doğrudan sayfaya ekletmek yani üzerine gelmeden doğrudan göstertecek kodlarını baktım ama bir türlü yapamadım birde siz baksanız arkadaşlar nereyi değiştirmem gerek şimdiden teşekkür ederim.
    Eklenen Dosyalar Eklenen Dosyalar

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Yer İmleri

Mesaj Yetkileriniz

  • Yeni konu açmaya yetkiniz yok
  • Cevap yazmaya yetkiniz yok
  • Eklenti yüklemeye yetkiniz yok
  • Mesajınızı düzeltmeye yetkiniz yok
  •