Burada onun üçlü çalışan uygulaması var;
Demo
Kodun paylaşıldığı site;
merhaba arkadaşlar,
2 tane listmenüm var.
1. ye göre 2.deki listmenü mysql den veri cekecek.
Örnegin
1. listmenüde
Örnegin avrupa cekildiginde 2.de avrupadaki ülkeler cıkacak.
1. de asya seçilirse 2. de asyadaki ülkeler cıkacak.
bununla ilgili çalışma ekte var ama çalışmıyor![]()
Burada onun üçlü çalışan uygulaması var;
Demo
Kodun paylaşıldığı site;
teşekkurler ama
Eklemiş oldugum menüyü geliştirmek istiyordum.Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkurler
Forumda arama bölümümüz mevcut. Konu açmadan önce orayı kullanmayı öneriyoruz
zbahadir'ın verdiği link tam aradığın şey. senin kullandığını değiştirmektense o kod üzerinde uğraşman daha akıllıca. senin verdiğin link'te de anladığım kadarı ile aracı.php yi array gibi kullanıp | - | leri ayırararak sonucları listeliyor.
Arkadaşım çalışıyor kodların ülkeler geliyor
yalnız javascript kodlarının başına bi
var kita;
yazarak tanımsız değişkenini tanımlamalısın
Ayrıca gerçekten çok iyi bi düşünce tarzı başkasının kodlarını değiştirip kullanmaktansa kendi kodlarını geliştirmelisin bu senin bu işi daha iyi öğrenmene yardımcı olur zaten ileride mecburen başkalarının kodlarını kullanacaksın taktir ettim Allah yardımcın olsun
Lakin tabiki başkasına kod yazdırmayıp hatanı söylemesini istemelisin
İyi çalışmalar
Enson 29/11/2008 10:27 tarihinde AWCI tarafından düzenlenmiştir. Sebep: başkasının kodları
AWCI teşekkurler dedigin oldu.
araci.php dosyasına hangi degişini gönderdigini bulamadım.
1 dropdown dan gelen veriyi 2. de göstermek istiyorum
degişkenin kita oldugunu düşünürek yaptım ama olmadı
ekte vermiş olduğum dosya klasik bir kayıt paneli il ilçe semt seçimi var ajax json ile veri aktarımı yapılıyor ajax klasöründeki vt.php dosyasındaki vt bilgilerini girin ve sql uzantılı dosyayı dump edin ha bide unutmadan girilen emailin veritabanınızda varolup olmadığını da kontrol ediyor bu yüzden üye veritabanınız var ise bunu da belirtmelisiniz örnek olması açısından ekledim kodları inceleyebilirsiniz kendi kullandığım bir betiktir.
PHP 5.2+
demo : http://sercanvirlan.com/kayit/kayit.php
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks