+ Cevap Yaz
4 sonuçtan 1 ile 4 arası gösteriliyor

Konu: php'de listeledigimiz tabloda guncelleme sorunu, tek sorun hep ayni tabloyu aciyor ?

By Makaleci kuaza Adlı Üyenin Profil Grafiği
    Yer
    trabzon

php'de listeledigimiz tabloda guncelleme sorunu, tek sorun hep ayni tabloyu aciyor ?

arkadaslar listeledigim sql sorgularindan KNO adli id tablosuna gore sectigim tabloyu duzenlemeye calisiyorum, birseyler yaptim ama hanki tabloyu secersem secim hep ayni tablo geliyor bir yerde yanlislik yapiyorum ama cozemedim,; baslangic seviyesinde kullaniciyim, asagida kodlari veriyorum aminim, duzenleyebilecek biri cikacak simdiden tesekkurler...

sil ve guncelle sayfasindan bu sekilde linke tikladigimda
    http://www.kuaza.org/kargo_guncelle1.php?KNO=17

NOT : listeledigim sayfada ki guncelleme linkleri id tablosuna gore duzgun ancak, ornegin yukaridaki linke tikladigimda bu sayfa aciliyor ;
    http://www.likedans.com/admin/kargo_guncelle1.php?KNO=0

hanki tabloyu duzenlemek istesem yukaridaki line gidiyor..

linklere tikladiktan sonra acilan sayfanin kodlari :

PHP Kodu:
    <table cellpadding="0" cellspacing="0" border="0" align="center">
      <tr>
        <td height="60" colspan="2" bgcolor="gray">
        <?php
    include("header.php");
    ?>    </td>
      </tr>
      <tr>
       <td valign="top" bgcolor="#E0DFE3"><?

include("kargo_baglan.php");
    $connect    mysql_connect($dbhost,$dbuser,$dbpass) or die("Veritabanýna baðlanýlamadý.");
    @
    mysql_select_db($dbname);

if(
    $_GET['action']=="guncelle"){

$KNO intval($_POST["KNO"]);

$KARGO_NO $_POST['KARGO_NO'];

$KARGO_GONDEREN $_POST['KARGO_GONDEREN'];

$TESLIM_ALACAK $_POST['TESLIM_ALACAK'];

$TESLIM_SEHIR_A $_POST['TESLIM_SEHIR_A'];

$TESLIM_SEHIR_E $_POST['TESLIM_SEHIR_E'];

$KARGO_DURUMU $_POST['KARGO_DURUMU'];

$KARGO_AGIRLIGI $_POST['KARGO_AGIRLIGI'];

$ALINDIGI_ZAMAN $_POST['ALINDIGI_ZAMAN'];

$TESLIM_ZAMAN $_POST['TESLIM_ZAMAN'];   

$count =count($KNO);//count($id);

for ($i=0;$i<$count;$i++)

{

$sql="update kargo set KARGO_NO='".$KARGO_NO[$i]."' , KARGO_GONDEREN='".$KARGO_GONDEREN[$i]."' , KNO='".$KNO[$i]."' , TESLIM_ALACAK='".$TESLIM_ALACAK[$i]."' , TESLIM_SEHIR_A='".$TESLIM_SEHIR_A[$i]."' , TESLIM_SEHIR_E='".$TESLIM_SEHIR_E[$i]."' , KARGO_DURUMU='".$KARGO_DURUMU[$i]."' , KARGO_AGIRLIGI='".$KARGO_AGIRLIGI[$i]."' , ALINDIGI_ZAMAN='".$ALINDIGI_ZAMAN[$i]."' , TESLIM_ZAMAN='".$TESLIM_ZAMAN[$i]."' where KNO='".$KNO[$i]."'  ";// where id='$id'        
    mysql_query($sql);

}
    }

$sql     "select * from kargo";

$urunler mysql_query($sql);

///////////////////////////////////

?>

<form action="kargo_guncelle1.php?action=guncelle" method="post">

<? $nesne mysql_fetch_object($urunler);
    ?> 

<!--<input type="hidden" name="id" value="<?// echo $urunler->id;?>">-->
        <tr><td bgcolor="silver"><b><h2>&nbsp;&nbsp;Fatura No: <?print "$nesne->KARGO_NO";?></h2></b></td><td bgcolor="silver"><b><h2>Bilgiler</h2></b></td></tr>
    <tr><td bgcolor="#E0DFE3"><p></p></td><td bgcolor="#E0DFE3"><p></p></td></tr>

<tr><td bgcolor="#E0DFE3"><strong>&nbsp;&nbsp;Tablo No</strong></td><td bgcolor="#E0DFE3"><input type="text" name="KNO[]" value="<?print "$nesne->KNO";?>"></td></tr>

<tr><td bgcolor="#E0DFE3"><strong>&nbsp;&nbsp;Kargo fatura numarasý</strong></td><td bgcolor="#E0DFE3"><input type="text" name="KARGO_NO[]" value="<?print "$nesne->KARGO_NO";?>"></td></tr>
      <tr><td bgcolor="#E0DFE3"><strong>&nbsp;&nbsp;Kargoyu gönderen</strong></td><td bgcolor="#E0DFE3"><input type="text" name="KARGO_GONDEREN[]" value="<?print "$nesne->KARGO_GONDEREN";?>"></td></tr>
      <tr><td bgcolor="#E0DFE3"><strong>&nbsp;&nbsp;Kargoyu Teslim alacak kiþi</strong></td><td bgcolor="#E0DFE3"><input type="text" name="TESLIM_ALACAK[]" value="<?print "$nesne->TESLIM_ALACAK";?>"></td></tr>
      <tr><td bgcolor="#E0DFE3"><strong>&nbsp;&nbsp;Kargonun Teslim alýndýðý Þehir</strong></td><td bgcolor="#E0DFE3"><input type="text" name="TESLIM_SEHIR_A[]" value="<?print "$nesne->TESLIM_SEHIR_A";?>"> </td></tr>
      <tr><td bgcolor="#E0DFE3"><strong>&nbsp;&nbsp;Kargonun Teslim edileceði Þehir</strong></td><td bgcolor="#E0DFE3"><input type="text" name="TESLIM_SEHIR_E[]" value="<?print "$nesne->TESLIM_SEHIR_E";?>"> </td></tr>
      <tr><td bgcolor="#E0DFE3"><strong>&nbsp;&nbsp;Kargo Durumu</strong></td><td bgcolor="#E0DFE3"><input type="text" name="KARGO_DURUMU[]" value="<?print "$nesne->KARGO_DURUMU";?>"> </td></tr>
      <tr><td bgcolor="#E0DFE3"><strong>&nbsp;&nbsp;Kargo Aðýrlýðý</strong></td><td bgcolor="#E0DFE3"><input type="text" name="KARGO_AGIRLIGI[]" value="<?print "$nesne->KARGO_AGIRLIGI";?>"> </td></tr>
      <tr><td bgcolor="#E0DFE3"><strong>&nbsp;&nbsp;Tarih / alýndýðý zaman</strong></td><td bgcolor="#E0DFE3"><input type="text" name="ALINDIGI_ZAMAN[]" value="<?print "$nesne->ALINDIGI_ZAMAN";?>"> </td></tr>
      <tr><td bgcolor="#E0DFE3"><strong>&nbsp;&nbsp;Teslim edildiði zaman</strong></td><td bgcolor="#E0DFE3"><input type="text" name="TESLIM_ZAMAN[]" value="<?print "$nesne->TESLIM_ZAMAN";?>"> </td></tr>

<tr><td bgcolor="#E0DFE3"><p><a href="kargo_sil_hemen.php?KNO=<?print "$nesne->KNO";?>"><font face="Tahoma"  color="#FF0000"  size="2">Silmek icin tiklayin (geri donusu yoktur)</font></a></p></td><td bgcolor="#E0DFE3"><p></p></td></tr>

<tr><td> <? }?>

<input type="submit" value="güncelle"></td></tr>

<br>

</form>
    </td>
      </tr>
    </table>
    acilan sayfanin resmi :

sonucta acilan sayfada duzenleme yapabiliyorum ama her zaman ayni tablo aciliyor, istedigim tabloyu guncelleyemiyorum lutfen yardimm, cok makbule gececek gercekten :/

NOT : lutfen anlamadiginiz birsey olursa yazin..

Yer
    trabzon

kucuk bir bilgide yeterli olurdu valla

tam 35 akyor35 Adlı Üyenin Profil Grafiği
    Yer
    izmir

hiçbirşey anlamadım demek istediğinden. verdiğin linklerede giriş yapılamıyor

Yer
    trabzon

verdigim kod sectigim tabloyu duzenlemek icin yazilmis, ama bunu yapamiyorum..

+ Cevap Yaz

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Bookmarks

Mesaj Yazma Hakları

• Yeni mesajgöndermezsiniz
  • Cevap yazamazsınız
  • Dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajınızı düzenleyemezsiniz