![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 05/2008
|
arkadaşlar bir problem yaşmaktayım şimdi bir sürü online üyeler gösterme dökümanları kodları filan okudum inceledim ama hepsi sayfada yenileme yaptığı zaman aktif oluyor öyle üyeler listesine giriyor ama ben ise cookiesi aktif olduğu sürece online göstermek istiyorum yani cookiesine bağlı olarak online gösterme olayını nasıl yaparım yardımlarınızı bekliyorum SAYGILAR. |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| İptal Durumu Üyelik Tarihi: 12/2007 Yer: PHP.Net
| Alıntı:
yada kukiye zaman argumanı girme browser kapandığı gibi kukilerde gider. | |
| | |
| | #3 (permalink) |
| x-coder Üyelik Tarihi: 11/2007 Yer: balıkesir
|
cookieye atadıgın deger var sonucta...onu okutursan o sure zarfı icinde online olur,baska cookie olmadıgı icinde refresh olayında bile tekildir...sorun nerde daha acıkla istersen...yada benim yazdıgım sayacı online olanlara uygulayabilirsin...
__________________ LIFE IS CODE. www.balikesirx.com enerji ve çevre proje olimpiyatları PHP VE MYSQL TURKCE MANUAL SİTE |
| | |
| | #5 (permalink) |
| hosbulduk hocam,eyvallah...umarım bu sefer tadsızlıklar cıkmaz yine...
__________________ LIFE IS CODE. www.balikesirx.com enerji ve çevre proje olimpiyatları PHP VE MYSQL TURKCE MANUAL SİTE |
| | |
| | #7 (permalink) |
|
şöyle benim bulduğum ve bir ara yaptığım şu şekildeydi şimdi üye giriş yaptığı zaman kukiyeye bir değer atardım sonra online üyeleri listetirken o değere bakardım ve o anda kukiyenin aktif olduğu zamana bakardım ve 5 dakkika diye belirlerdim eyerki 5 dakika icinde sitede herhangi birşey yapmaz ise üye online listesinden cıkıyordu ama cookie aynen kalıyordu 10 dakka sonra gitti bir linke tıkladı diyelim tekrar online üyeler listesine giriyordu yapmak istedim ise taki cookiesi ne zaman silindi yani çıkış yaptı zaman online üyelerden ismi cıksın istiyorum onun dışında ismi cıkış yapmadı sürece görünsün istiyorum. deathisonitsway => ali abi özledim seni msneme ekledim kabul edersin demi. |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Alıntı:
kim oldugunu soylemeden olmaz...zira cevizden goren ekliyor..zati virus yedim..format atıcam...
__________________ LIFE IS CODE. www.balikesirx.com enerji ve çevre proje olimpiyatları PHP VE MYSQL TURKCE MANUAL SİTE | |
| | |
| | #10 (permalink) |
|
soruma gelince ben araştırıcam yani şöyle kodlucam site arkadaşlık sitesi anladım kadarı ile arkadaşlık sitelerinde cookiesi aktif olduğu sürece kişi online görünüor cıkış yapınca. offline olarak görünüyor bu olayı yapmak istiyorum işte.
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Seçenekler | |
| |