Henuz tamamlanmadı ama buraya tıklayarak hem ceviz'in yenı halını gormus hemde baslangıc ıcın ıyı bır adım atmıs olursun..
Bırde hızlı basvuru ıcın su kıtapcıgı ındırerek kullanabılırsın.. Tabı takıldıgın her yerde bız sana yardımcı olmaya hazırız..
Arkadaşlar ben php öğrenmek istiyorum elimde kaynak yok ve sizden yardım istiyorum. ben siteme aktif ziyaretçi sayaçı ve normal sayaç , ve üyelik koymak istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
< Rasputin >
< www.fouras.cjb.net >
< mtozdemir@hotmail.com >
Henuz tamamlanmadı ama buraya tıklayarak hem ceviz'in yenı halını gormus hemde baslangıc ıcın ıyı bır adım atmıs olursun..
Bırde hızlı basvuru ıcın su kıtapcıgı ındırerek kullanabılırsın.. Tabı takıldıgın her yerde bız sana yardımcı olmaya hazırız..
saolasın ertuğrul ben tarık bu arada tanıştığımıza memnun oldum![]()
< Rasputin >
< www.fouras.cjb.net >
< mtozdemir@hotmail.com >
Bende![]()
Oy oy oy yeni tasarım müthiş ellerinize sağlık !
: : F a t i h F U R K A N
Selam Hunter birşey sorucam bende;
Soyle selamlama.php diye bir script var.
Php versiyonum 4.3.1 benim bilgisayarımda bu sekilde direk verilen degiskenlerde soyle bir problem cıkıyor:PHP Kodu:<?
if ($HTTP_POST_VARS['username']){
echo" <strong>$username</strong> <a href=\"cik.php\">adlı kullanıcıdan çıkayım</a>";
}else {
echo " <strong>Hoşgeldin Yabancı..</strong> ";}
?>
Notice: Undefined index: username in c:\apache group\apache\htdocs\sil\selamlama.php on line 2
Hoşgeldin Yabancı..
Ama aynı versiyonu olan arkadasımda duzgun cıkıyor.
Bende ise sadece if (isset($HTTP_POST_VARS['username'])) şeklinde yaparsam hata çıkmıyor.
Neden olabilir?
(Undefined index) Tanımsız index dedıgıne gore sorun, dızı ıcınde " yerıne ' kullanmıs olmandan yada senin sisteminde dızının username adında bır ındex'se sahıp olmamasından kaynaklanıyor olabılır..
Sense prtatıkte isset() fonksıyonunu kullarak sorunu cozebılıyosun.. Cunku isset() fonksıyonu yukardakı gıbı bır durumda yanı parametre olarak verılen degıskenın bos yada olmaması durumunda false bır deger donduruyor.. Buda ıf yapısında else blogunun ıcra edılmesını saglıyordur? Ve sorun gercekten Undefined index ıse hıc bızaman if blogu (yanı sart dogruysa) ıcra edılmıyordur?
Oylemı?
@ <-şu işaretten kullanabilirsiniz
Klasorler arkadasımla aynı. Neden onda cıkıyor bende cıkmıyor anlamıyorum....![]()
Error handling'lerle ılgılı bısey olabılır.. Php.ini icinde "Error handling" ıfadesını aratıp her ıkı sıstem ıcın konfıgurasyonları karsılastır bakalım aynımı..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks