+ Cevap Yaz
2 sonuçtan 1 ile 2 arası gösteriliyor

Konu: Photoshopla Renkli Arkaplan Hazırlama

Ceviz Üyesi

Varsayılan Photoshopla Renkli Arkaplan Hazırlama

Takip edenler bilir eski tasarımımdaki arkaplan rengini bazı arkadaşlar çok beğenmişti.Ben aslında onu deviantart'tan beğenip almıştım fakat aynı gün arkaplanın nasıl yapılacağı hakkında biraz fikir yürüttüm ve güzel bir sonuca ulaştım.Şimdi bunu sizlerle paylaşıcağım.En sonunda oluşacak görüntümüz üstteki gibi olucaktır.Umarım beğenirsiniz,
    Ayrıca kafanıza takılan kısımları yorum bölümünden sorabilirsiniz.

Şimdi gelelim anlatıma
    1.adım : İlk olarak istediğimiz boyutlarda bir sayfa açıyoruz ve arkaplan rengini siyah'a boyuyoruz.
    2.adım : Daha sonra foreground rengini siyah(#000000) , background rengini gri(#666666) olarak ayarlıyoruz ve Filter>Render>Fibers adımlarını izliyoruz ve aşşağıdaki ayarlamaları yapıyoruz

3.adım : Gerekli ayarlamaları yaptıktan sonra şimdi sıradaki ayarlara geçiyoruz.Filter>Blur>Motion Blur ve gerekli ayarlamaları yapıyoruz

4.adım : ve geldik son adıma,Bu adımda çizgilerimizin renklerini belirleyeceğiz.Bu tamamen kişinin zevkine kalmış.Layerımızın üzerinde sağ tuşa basıp Blending Options sekmesini tıklıyoruz ve gerekli ayarları yapıyoruz

Bundan sonra ise renklerimizi seçiceğiz

ve bu adımıda uyguladıktan sonra sonuç :

alıntı : vatanay.com

dumanist Adlı Üyenin Profil Grafiği
    Yer
    C:\Program Files
    Ceviz Üyesi

Güzel bir çalışma yapanın ellerine sağlık.

+ Cevap Yaz

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Mesaj Yazma Hakları

• Yeni mesajgöndermezsiniz
  • Cevap yazamazsınız
  • Dosya ekleyemezsiniz
  • Mesajınızı düzenleyemezsiniz