Hala daha düşünüyorum össye yaklaşmış biri ve bilgisayar başından kalkmayan biri olarak.Meslek tercihinde çevremdeki herkes bana bilgisayar mühendisliği diyor.Hatta şimdiden bu mesleği yakıştırdılarAma nedense benim içimde hiç öyle bir istek yok.Bilgisayardan her ne kadar nefret etsemde onsuz olamıyorumama Bense daha çok ofise bağlı kalmayan ne bileyim doğa bilimciliği veya su altı yada gemi mühendisliği vs düşünüyorum.Ancak bi şekilde bilgisayar mühendisliğini beynime kazıdılar
.Cevizde bilgisayar mühendisi sanıyorum çoktur.Çalışma ortamlarınız nasıl?Yani bütün gün ofiste bilgisayar başında sıkıcı değil mi?

LinkBack URL
About LinkBacks
Ama nedense benim içimde hiç öyle bir istek yok.Bilgisayardan her ne kadar nefret etsemde onsuz olamıyorumama Bense daha çok ofise bağlı kalmayan ne bileyim doğa bilimciliği veya su altı yada gemi mühendisliği vs düşünüyorum.Ancak bi şekilde bilgisayar mühendisliğini beynime kazıdılar
.Cevizde bilgisayar mühendisi sanıyorum çoktur.Çalışma ortamlarınız nasıl?Yani bütün gün ofiste bilgisayar başında sıkıcı değil mi?
Alıntı Yaparak Yanıtla
)

Bookmarks