+ Cevap Yaz
Toplam 2 sayfadan 2. sayfa İlkİlk 1 2
20 sonuçtan 11 ile 20 arası gösteriliyor

Konu: Bilgisayar başından kalkmayan biri ve bilgisayar mühendisi?

Meteryus Adlı Üyenin Profil Grafiği
    Tembel Coder

Gelecekte pisman olmayacagin bir meslek sec.
    Doğru, fakat kötü olan gelecekte ne için pişman olacağını bu günden kesin olarak bilmenin imkansız olması
    meteryus.com // yenilendi

Yavuz Soytürk Adlı Üyenin Profil Grafiği
    Eski Cevizci

Simdiki aklim olsa disci oldurdum her halde. Sevdigimden degil, ama cok rahat bir meslege benziyor. Is vakti hastalarina bak, is bitince ozgursun. Stres yok, eve is goturmek yok, sorumluluk cok fazla degil, ve (hele Turk hastalarin cok az sayidaki Turk doktorlara hucum ettigi bir yerde) musteri bol, falan filan.

Antisepthic Adlı Üyenin Profil Grafiği
    Yer
    Bursa
    Saygı - Ciddiyet

Alıntı myavuzselim, mesajından alıntı: Mesajı Gör
    Simdiki aklim olsa disci oldurdum her halde. Sevdigimden degil, ama cok rahat bir meslege benziyor. Is vakti hastalarina bak, is bitince ozgursun. Stres yok, eve is goturmek yok, sorumluluk cok fazla degil, ve (hele Turk hastalarin cok az sayidaki Turk doktorlara hucum ettigi bir yerde) musteri bol, falan filan.

Yan size katılıyorum.. Bana ailem sürekli para istiyorsan dişçi ol diyorlar

Tabi ilerde mutlu oalcağın yaparken zevk alacağın bi meslek seçimi daha iyi olur.. (Çok klişe bi cümle oldu )

SrcnCkr Adlı Üyenin Profil Grafiği
    Yer
    Bursa
    Micy

Alıntı astronot, mesajından alıntı: Mesajı Gör
    şu an imkanım olsa deniz kenarında yaşardım yada bi doğa araştırma ekibine katılırdım.Ama imkanım yok şu an seneye yaz belki.
    Gel kardeş sana bizim köyden bi ev bide tarla alalım hem yeşillik, hem manzara hem ticaret. Yay onlarca kuzu, inek vb. hayvanı dik sebzeni meyveni

Hasat zamanı kıy parana güçlü bir sistem kur al laptopunuda hem ticaret yap hemde nette sörf

Bu dediklerim işin espirisi ama bazen içimden geçirmiyor değilim. Teknolojiyi, eğitimi, bildiğin herşeyi unut ve bırak git doğa ile iç içe yaşa. Ama o kadar masraf yapacak param olsa zaten gider en işlek caddeden bi dükkan satın alır verir kiraya bakardım keyfime

The End..!

Üyeliği İptal Edildi

Alıntı SrcnCkr, mesajından alıntı:
    Gel kardeş sana bizim köyden bi ev bide tarla alalım hem yeşillik, hem manzara hem ticaret. Yay onlarca kuzu, inek vb. hayvanı dik sebzeni meyveni
    Sercan Çakır : Bu iyiliğini astronot yerine bana yapar mısın ?

Uzun zaman oldu Zeyniler'e gitmeyeli..

Bir Bursa'lı daha çıktı

selcuk950 Adlı Üyenin Profil Grafiği
    Ceviz Üyesi

Sen yine kafana uygun bi meslek seç diğer alanları gobi olarak yaparsın çok da iyi olur...
    Kaldıki bu meslek seçme işini başkasına bırakma öneri al ama son kararı kendin ver...Başkasına söylenmekten se kendine söylenmek daha iyidir.

OnR
    OnR hatta değil
    OnR Adlı Üyenin Profil Grafiği
    Yer
    İzmir
    onu.Я

bence sen bilgisayar mühendisliğini boşver piyasa da elini sallasan bilg.mühendisine çarpıyor aralarında sıyrılmak için çok çalışmak lazım yani senin içini karartan o ekrana uzun zamanlar hareket etmeden bakman gerekiyor. Sen en iyisi istediğin gibi hareketli sosyal insanlarla iç içe bir meslek seç bi arkadaşın dediği gibi zaten hemen hemen her meslekte artık bilgisayarda kullanıyorsun. Rahat mutlu olabileceğin bir iş yaptıktan sonra hobi olarak bilgisayarlada uğraşırsın birşeyler yaparsın o sana kalmış. Çünkü hobi olarak uğraşmakla 'iş' olarak görmek ve çalışmak çok farklı stresli olur.

astronot Adlı Üyenin Profil Grafiği
    Yer
    Winamp
    Çakma Bilişimci

sanırım en iyisi sevdiğim şeyi yapmak "para" nın hiç önemi yok değil ama benim için çokta önemli değil.Yeterki istediğim meslek olsun ....
    3 günlük dünya 2.yi yaşıyorsun bile!

civil Adlı Üyenin Profil Grafiği
    Ceviz Üyesi

Bilgisayara ilgin olması Bilgisayar mühendisi olmanı gerektirmez istediğin mesleği seç bence...
    Bir de belki ailen kızacak ama imkanın varsa bulunduğun şehirden uzaklaş başka bir şehirde yalnız kalmak insana çok şey kazandırıyor hem anlatacak şeylerin bakarsın öğrencilik hayatında olur

Üyeliği İptal Edildi

Bilgisayar mühendisliği şart değil tabi ki... Yazılım uzmanı olsan yine keseni doldurursun.

+ Cevap Yaz

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)