windowsun bu gün piyasaya çıkan vista ve office 2007 programları hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar alan veya kullanan varmı?Biraz erken oldu ama ceviz ailesinden mutlaka alıp kullanan vardır diye düşünüyorum![]()
windowsun bu gün piyasaya çıkan vista ve office 2007 programları hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar alan veya kullanan varmı?Biraz erken oldu ama ceviz ailesinden mutlaka alıp kullanan vardır diye düşünüyorum![]()
3 günlük dünya 2.yi yaşıyorsun bile!
Ben Vistanın Betasını denedim.Vistayı test ettiğim sistemin özellikleri.
- Kurulum daha kolay ve daha hızlı olmuş.
- Arayüzde ciddi anlamda gelişme var.
- outlook express kalkmış yerine "mail" diye bir yazılım koymuşlar.
- diğer gözüme çarpan nokta klasor ya da dosya nın yedeğini tutması. yani değişiklik yapmış olduğunuz bir dosyanın uzerinde sa clik yapıp geçmiş o dosyanın ya da klasorun daha onceki haline donebiliyorsunuz.
- Oturum hesapları iyice sistem dosylarından ayrılmış duruma gelmiş.
- Sistem açılırken XP deki kadar geç açılmamakta.
- Ağ bağlantılarımdaki kullanılabilirlik on plana çımış ve ağ problemi yaşayıpta sorunu anlamayanlar için daha anlaşılır hale getirilmiş.
- Ayrıca her uygulama da (kendi uygulamaları dahi) güvenlik sebebi ile onay istemekte. kapata kısmını bulamadım.
- Ayrıca başlat menusundeki kalabalık düzenlenilmiş. vs vs
AMD 4200+
2 GB dual DDR RAM 533 (2 X 1024 MB)
ASUS ANAKART
320 GB HDD
Bütünleşik Grafik Kartı
...
..
.
/* Konunun başlığını değiştirdim */
office 2007 yi denemeye başladım. güvenlik denen hadiseden nefret ettim. localimdeki veri kaynaklarına erişirken bile çileden çıkartıyor. localde kapatıyorsun güvenliği yine soruyor. güvenliğin bu kadarı çok fazla. paronaya. sorma artık yeteeerrrrrrr.![]()
Kodhane.Com
Windows Vista Uyumlu Bilgisayar en az şu özelliklere sahiptir:
Modern bir işlemci (en az 800MHz1 ).
512 MB sistem belleği.
DirectX 9 uyumlu bir grafik işlemci.önce bilgisayarımı değiştirmem gerekiyorWindows Vista Premium Sürümüne Hazır Bilgisayar en az şu özelliklere sahiptir:
1 GHz 32 bit (x86) veya 64 bit (x64) işlemci1 .
1 GB sistem belleği.
WDDM sürücülü ve 128 MB grafik belleği (en az) ile DirectX 9 grafik desteği2, Pixel Shader 2.0 ve piksel başına 32 bit.
40 GB sabit disk kapasitesi ve 15 GB boş alan.
DVD-ROM Sürücü3 .
Ses çıkışı özelliği.
Internet'e erişim özelliği.![]()
3 günlük dünya 2.yi yaşıyorsun bile!
1 GB Ram mi ?
bişe diyolardı yaw
ne diyolardı ?
dur dur aklıma gelcek
geldi yaw çıkacak
dur
aha buldum :
OHA !
64bit sempron
512 ram
onboard ekran kartı (16mb bölünmüş durumda)
vistanın son beta sürümündeki 32bit "Vista Home Basic" kurduk. mantıklı bir test olsun diye ps,firefox,opera, bir kaç oyun, acrobat reader, office, winamp vs. yükledik. sonuç, hız olarak xp pro ile aynı, özellik olarak xpye çok benzese de artı yönleri mevcut. deamon tools gibi bir kaç program çalışmasa da genel kullanımdaki programlarda pek sıkıntı yaratmadı. güvenlik, ağ ve bilgisayar yönetimi daha detaylı şekilde yapılabiliyor. ev için ideal, hatta fazla bile özelliği var denebilir.
o bahsedilen ram, işlemci ihtiyaçları "aero" masa üstü için. kullanmayacaksanız dx9 destekli bir ekran kartına falan ihtiyacınız olmayacak.
Ram ile hdd olayını abartmışlar![]()
ben kullaniyorum cok cok guzel olmus :P begendim vistayim
office 2007 de ise menuler allak bullak olmus, kafam karisi, print menusunu bulamadim control p ile hallettim.
When working with LINQ, the key is like Yoda to think
http://www.msnetprogrammer.net/blog (MCP & MCTS & MVM)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks