Hizmet sözlesmesine göz atarken, aklima bisey takildi sorayim dedim. bu sözlesmenin sablonu varmi yoksa site sahibi kendimi yaziyor? (ben site acsam dilim dönmezde bukadarina ondan soruyorum)
Hizmet sözlesmesine göz atarken, aklima bisey takildi sorayim dedim. bu sözlesmenin sablonu varmi yoksa site sahibi kendimi yaziyor? (ben site acsam dilim dönmezde bukadarina ondan soruyorum)
. peki hukuki gecirliligi ne? gerci yamuk olunca sen bizi tatile gönderiyon.
![]()
temel kanunlara aykırı olmadığı sürece karşılıklı kabul edilmiş anlaşmalar geçerlidir diye biliyorum.
mesela ev sahbiniz sizden depozito aldı ve evden çıktığında boya yaptırırsan depozitoyu iade ederim dedi. sanırım böyle bir kanun maddesi yoktur hiç biryerde, ama siz bunu kira sözleşmesine eklerseniz boyayı yaptıktan sonra depozitonuzu alabilirsiniz, ev sahibi üstüne yatamaz.
Hizmet Sozlesmesini kabul edip etmemek senin ozgur iradene bagli. Uye olmak icin kabul etmen gerekiyor. Sen ozgur iradenle sozlesmeyi okuyup kabul ettigini soyluyorsun. Bundan daha gecerli ne olabilir ki?
Bu arada eger sozlesmeyi kullanmak istiyorsaniz bana ozel mesajla kullanacaginiz sitenin adresini verirseniz duruma gore kullanmaniza izin veriyoruz.
hemen hemen her site için geçerli kurallar var bence.
çok güzel hazırlanmış.
ellerine sağlık kardeş
repi eksik etmeyin
emeğe saygı
Yeri gelmişken sorayım ben de:
Burada ABD ne alaka, sunucu ile ilgili mi?Ceviz.net'te başta kopyalama hakkına konu olan ve FSEK'e tabii unsurlar olmak üzere T.C. ve A.B.D. yasalarına aykırı hiçbir içerik yayınlanamaz, bu tür içerik barındıran sitelere bağlantı verilemez, bağlantı verilmese dahi bu tür içerik bulunduran sitelere atıf ya da yönlendirme yapılamaz.
Öyleyse, sunucumuzun bulunduğu ülkedeki yasalara da uymak mı gerekiyor?
Hatta orda öncelikli ABD desek bile yeridir, malum Ceviz.net ismide sunucusuda ABD yasalarına tabii durumda. Ama durumu şöyle özetlesek daha iyi ABD ve Turkiye yasalarının zararlı görmediği davranışların kesişimi.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks