+ Cevap Yaz
Toplam 2 sayfadan 1. sayfa
1 2 En SonEn Son
18 sonuçtan 1 ile 10 arası gösteriliyor

Konu: gsm servisleri nasıl veriliyor

Ne ? Ömer Adlı Üyenin Profil Grafiği
    Yer
    Ankara

gsm servisleri nasıl veriliyor

selamarkadaşlar bu piyasada olan meledilerim.com gibi grafiklerim.com gibi gibi siteler var bunlar sanırım kullandıkları dil jsp idi ben bunlar gibi hizmetler vermek istiyorum ve yapmayıda citti citti düşünüyorum mesela logo ve melodi ve sms göndertecem bunu hem kredi kartıyla hemde sms ile yapıcam bunun için önce bir operatörle anlaşacam ama bununu teknolojisi nasıl bir şey bunu bilen varmı biraz bilgi verirmisiniz ve bunda bana gerekenler neler server demeyin o var saten gsm modem lazım bitanede galiba sizden yardım bekliyorum iyi günler.

Yer
    Ankara

hiç bilgisi olan yokmu yau.

READ ONLY
    Yer
    MERSİN

Benim bu konuda pek fikrim yok ama maalesef sms servere ihtiyacın var. Bunu kurmak için araştırma yaptım ama sonradan zorluğu görünce vazgeçtim. Piyasada smsserver kiralayan firmalar var. Gayet güzel servisler ama fiyatları biraz tuzlu.
    Ama Kredi kartı gibi işleride kendileri yürütüyor (sizin adınıza)
    http://www.netwin.com.tr/kampanyalar.asp
    adresinde birtane örnek var. incelemenizde fayda var.
    Yanılmıyorsam 3,5-4 milyar gibi bir fatura çıkarıyorlar. Ama yinede pazarlık şansı var. Denemenizde fayda var. Size kolay gelsin....

Matafleur darky_dark Adlı Üyenin Profil Grafiği

sms servisini saglaman kolay;
    operatorlerin bu tur hizmetleri var; ancak fiyatlari konusunda bilgi sahibi degilim..

ya da uygun 1 telefon alip yazilimi bulup ya da yazarak gsm modem kullanip sms atmayi halledebilirsin..

ancak logo ve melodi yollamak icin epey 1 dokuman okuman gerekiyor, ayrica bu isin net 1 standardi yok
    nokia icin ayri ericsson icin ayri takilman gerekecek.. ancak sonucta hepsi bytelarin belirli 1 duzende siralanmasindan baska 1 sey degil..

sevgi, saygi..

_DD_
    if u wanna fuck with the eagles
    u've gotta learn 2 fly

Yer
    Ankara

birazdaha işin tekniğini öğreneceğim bir yer veya biri lazım ki bunu yapacam daha doğrusu yaptırıcam bunu bi arkadaşa.

READ ONLY
    Yer
    MERSİN

Eğer halledersn bizide haberdar etmeyi unutma. Nasıl yapıldığını bende merak etmiyor değilim.

Matafleur darky_dark Adlı Üyenin Profil Grafiği

isin yapilmasi cok zor degil, sadece nokia, etsi , ericsson vs nin sitelerinden bol bol dokuman indirip okumak guzel 1 baslangic olacaktir..

mobil alanda calisan firmalar var bu isi yapan..
    calistigim firmanin bu konuda cozumleri var;
    ancak kurumsal calistigimiz icin bu konuda yardimci olamam..

www.interpro.com.tr adresinde mobil yazilim alaninda en buyuk sirketlerin siralamasi var.. buradan aradigin sirketleri bulabilirsin..

sevgi, saygi..

_DD_
    if u wanna fuck with the eagles
    u've gotta learn 2 fly

... HunTER Adlı Üyenin Profil Grafiği
    Yer
    İstanbul

Cıdden bu konuda derlenmıs toparlanmıs bı dokuman varmı? Yada bu cep telefonlarının uyması gereken bellı baslı standartlar yokmu kı? Ornegın gecenlerde bı wap sıtesı yapmak ıcın kolları sıvadım ama yaptıgım sıte hıc bır telefonda goruntulenemedı.. Her bırı farklı bı soz dızımı hatası verıyor cunku.. Yanı tarayıcı standartları farklı olmalı..

Oyleyse bu ıs bı standarta oturuna kadar beklememızmı gerekıyor? Yoksa bastada soyledıgım gıbı bu konu hakkında ne yapmam gerektıgını soylıyecek doyurucu kaynaklar varmı?

Bu arada ıngılızce bılmedıgımı tekrar belırtıyım..

Yer
    Ankara

valla abi saten bu dünyada ki en pis sorun ingilizce kayankların olması kaynağa lafım yok ama biz inglizce bilmiyoruz bu konda bana adıma dım yardım edebilecek adam akıllı kişi veya kurum varmı byeler.

Bilgisayarcı muharrem_tac Adlı Üyenin Profil Grafiği
    Yer
    İstanbul

Orjinal mesajı gönderen HunTER
    Cıdden bu konuda derlenmıs toparlanmıs bı dokuman varmı? Yada bu cep telefonlarının uyması gereken bellı baslı standartlar yokmu kı? Ornegın gecenlerde bı wap sıtesı yapmak ıcın kolları sıvadım ama yaptıgım sıte hıc bır telefonda goruntulenemedı.. Her bırı farklı bı soz dızımı hatası verıyor cunku.. Yanı tarayıcı standartları farklı olmalı..
    Evet tarayıcı standartları farklı . Ortada iki yol var ya tüm mobile aygıtlar için ayrı ayrı XML şablonları oluşturmak ya da mmmm dur bakayım tahmin edersiniz herhalde...

+ Cevap Yaz

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)