Muhtemelen yapmışsınızdır ama yine de hatırlatayım: Localhostta veya webde denemelisiniz. PHP ile iletişime geçebilmesi için bu şart...
Merhabalar.
Linki tıkladığımızda arkaplan kararıyor ve yujarıdan aşağıya doğru bir popup pencere açılıyor. Ajax ile yapmışlar.
Dosyalar veriliyor ama yerleştirip çalıştıramıyor. Ne yaptımsa olmadı olmadı. Adresi aşağıdadır. Yardımcı olursanız sevinirim.
http://www.wildbit.com/labs/modalbox/
Saygılarımla.
Muhtemelen yapmışsınızdır ama yine de hatırlatayım: Localhostta veya webde denemelisiniz. PHP ile iletişime geçebilmesi için bu şart...
Yerel sunucuda da denedim webde de denedim yapamadım. Kabul ediyorum; beceriksizim. Dosyayı yüklesem bi yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.
Saygılarımla.
"scriptaculous.js" içerisindeki
satırınıKod:document.write('<script type="text/javascript" src="'+libraryName+'"></script>');
ile değiştirince çalışıyor ama "Stack Overflow" diye bir uyarı veriyor açılış ve kapanışta. JS bilgim az olduğu için maalesef o kunuda bir yardımda bulunamıyorum...Kod:document.write('<script type="text/javascript" src="src/src/'+libraryName+'"></script>');
Kardeşim sağolasın. Deniyorum yine olmuyor. Umudumu da kestin zaten. Ben bunu daha yapamam.
Saygılarımla.
Illa bunu istiyorum demiyorsanız buradakilerden birini deneyebilirsiniz... Benzer yapıdalar...
Mesela buradaki oldukça iyi...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks