+ Cevap Yaz
Toplam 6 sayfadan 3. sayfa
İlkİlk 1 2 3 4 5 6 En SonEn Son
57 sonuçtan 21 ile 30 arası gösteriliyor

Konu: Adres

İptal Durumu sensor Adlı Üyenin Profil Grafiği

Evet bende daha önce denemiştim ve bu tür bir problemden dolayı kullanamadım. Ama aklıma disabled=false; olayı hiç gelmemişti,çözüm bu.

Cocuklar giremez :D Lnxtr Adlı Üyenin Profil Grafiği
    Yer
    Denizli

HunTER sana bir kaç sorum olacaktı konu ile ilgili sanırım fazla araştırma yapmadıgımdan dolayı soracak oldugum soralar.

mysql 4.x kullanıyorum. VT tüm bilgileri utf 8 formatından cıkartıp türkceye cevirdim.
    Soruglarımda vb. işlemlerde vt. den cekilen verilerde sorunum yok. Ama Seçiniz deki ç harfi düzgün cıkmıyor bunu nasıl düzeltebilirim? Yada kolayına kacıp c mi yapayım

2. sorum ise şu olacak örnegin izmir deki alsancak semtinde 1 tane kayıt var burada İzmir (1) Alsancak (1) secegini yapmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim.

Yani aynı zamanda bu tablolardaki degişkenler başka bir tabloya baglanarak veri sayısını bulacak. Bunu kendi yaptıgım sistemlerde yapıyorum ama seninkinde yapamadım şimdiden teşekkurler.

... HunTER Adlı Üyenin Profil Grafiği
    Yer
    İstanbul

adres.php'nin kodlaması utf-8 olmalı.. Onuda normale çevirip "Seçiniz" ifadesini tekrar yazmayı dene..

Cocuklar giremez :D Lnxtr Adlı Üyenin Profil Grafiği
    Yer
    Denizli

adres.php dosyasının içindeki tüm uft tanımlarının hepsini kaldırmıştım yine aynı sonucu almıştım şu andada kaldırımıştım şekilde deniyorum.

Üye manyakabi Adlı Üyenin Profil Grafiği

merhaba öncelikle bu güzel uygulama için teşekkürler. ancak ben localserver'da bu uygulamayı bir türlü çalıştıramadım. sql dosyasını utf formatında başarılı bir şekilde veritabanına yükledim. adres.php dosyası içindeki mysql veritabanı adı, kullanıcı adı, şifresi herşey doğru. sayfa açılıyor fakat kutuların hepsi boş, seçilebilecek bir değer yok. int. exp. 7 kullanıyorum ve sol at köşedeki hata ayrıntılarına göre 64. satır 7. karakterde syntax error hatası var. netscape'de de denedim maalesef onda da çalışmadı. acaba eksik bişi mi yapıyorum, sorun nedir?

Yer
    İstanbul

Bir yerde syntax error verdıgıne gore ya surum degısıklıgınden kaynaklanan bır yorum farkı var ya da dosya hatalı.. Bır tekrar ındırıp dene.. yada koda bır de IE6 ıle bak..

Hocam merhabalar dosyayı tekrar indirdim, IE6 ile de denedim durum aynı. İlk denemem PHP 5.2.0 ve Apache 2.0.59. İkinci denememi PHP 5.2.1 ve Apache 2.2.4 ile yaptım. Win üzerinde MySQL 5.0.27 kullanıyoruz. Eğer script yeni sürümlerle çalışmıyorsa problemi nasıl düzeltebiliriz, hangi dosyalarda değişiklik yapmak lazım. Bilgi verirseniz sevinirim...

merhaba problemi çözebildik. meğerse adres.php de değişiklik yaparken vista'daki not defteri belgeyi farklı biçimde kaydediyormuş. değişikliği dreamweaver ile yaparak utf8 biçiminde kaydettik ve çalıştı.

Yer
    İstanbul

Sevındım cozdugune..

Üye

merhabalar benim de bu konuda sormak istedigim birsey var
    diyelim ki illeri seçtik
    ilçeler çıktı ilçelerin altında bit textboxımız var buraya da ilceler tablosunda bulunan bir değeri yazdırmak istiyorum bunu nasıl yapabiliriz

ilceler tablosu için örnek

ilce_no il_no ilce_adi nufusu

işte buradaki nufusu kısmını nasıl o textbox a yazdırabiliriz
    bu konuda fikir verebilecek olan var mı?

+ Cevap Yaz

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)